Stiri

Când va fi anunțată seria iQOO Z5. Toate detaliile

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit presei internaționale, iQOO Z5 și celelalte telefoane ale seriei, vor fi lansate pe 23 septembrie. iQOO Z5 Pro va avea un ecran Full HD. Celelalte terminale pe care compania le va anunța sunt iQOO Z5 și  Z5x. Avem mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru iQOO Z5 Pro

iQOO își va lansa seria de smartphone-uri iQOO Z5 în China pe 23 septembrie. Compania a anunțat data lansării printr-un poster pe Weibo.

Noul poster confirmă faptul că marca va dezvălui seria iQOO Z5 la 19:30 (ora locală) pe 23 septembrie. În plus, confirmă faptul că  Z5 de la iQOO va fi echipat cu memorie RAM LPDDR5 și stocare UFS 3.1. În plus, telefonul va ambala un chipset Qualcomm Snapdragon 778G.

În afară de aceasta, posterul de promovare nu dezvăluie nicio informație cu privire la specificațiile iQOO Z5. Cu toate acestea, se spune că seria include smartphone-uri iQOO Z5, Z5 Pro și Z5x.

Modelul Z5 Pro a apărut recent pe Google Play Console cu numărul de model V2148A. Listarea a dezvăluit că noul model Z5 Pro de la IQOO va veni cu un afișaj Full HD cu o rezoluție a ecranului de 1080 × 2400 pixeli și densitate de 480ppi pixeli. Cu toate acestea, dimensiunea exactă a ecranului nu este dezvăluită. Telefonul va veni cu 8 GB RAM. Conform listării, telefonul va fi alimentat de chipset-ul Snapdragon 778G. În plus, chipset-ul vine cu placa video Adreno 6421. Mai mult, listarea a mai dezvăluit că va rula pe sistemul de operare Android 11.

Telefonul a fost reperat recent pe site-ul de certificare 3C din China. Lista arată că telefonul va veni cu suport de încărcare rapidă de 44W. În plus, va avea și suport pentru conectivitate 5G.

În afară de aceasta, celelalte specificații cheie ale telefonului, cum ar fi senzorii camerei, dimensiunea afișajului și detaliile de design, nu sunt cunoscute în acest moment, dar vom reveni cu informații oficiale, după lansarea oficială a device-ului.

Etichete:

IQOO Z5 IQOO Z5 Pro