Stiri

Energizer Power Max P20, un nou feature phone de la Avenir

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Avenir Telecom anunta inca un feature phone cu baterie mare, foarte atractiv ca pret. Dupa Energizer Energy E240S, feature phone cu baterie mare si camera selfie, compania anunta si modelul Energizer Power Max P20, unul dintre cele mai atractive telefoane clasice de pe piata. Cu ce optiuni vine acest dispozitiv, cum arata si cand va deveni el disponibil, aflati in cele ce urmeaza.

Energizer Power Max P20 poate fi folosit si ca powerbank

Noul telefon propus de Avenir Telecom impresioneaza prin bateria sa de 4.000 de miliamperi, principalul punct de atractie al handset-ului. Cu siguranta, autonomia telefonului va fi unul dintre principalele argumente pentru care Avenir recomanda achizitionarea sa. Din primele informatii, aceasta pare menita sa asigure 40 de ore de convorbiri si utilizare continua si pana la o luna in stanbdy.

Energizer Power Max P20 (3)

Avem un display cu diagonala de 2.8 – inch si o utilitate extrem de atractiva: telefonul Energizer Power Max P20 poate fi folosit ca si power bank, prin intermediul portului sau USB. Practic cu Energizer Power Max P20 poti incarca alte telefoane sau unele tablete conectandu-le la acest device.

Energizer Power Max P20 (2)

Foarte compact si destul de atractiv pentru un feature phone, Energizer Power Max P20 are o grosime de 13.5 milimetri si latime de 55 milimetri. Accesul la orice buton este evident si facil, iar formatul sau compact se va demonstra a fi un mare avantaj pentru orice utilizator. Energizer Power Max P20 asigura toate optiunile necesare unui utilizator, de la mesage si apeluri pana la utilizarea internetului. Camera sa este un VGA basic, care poate captura imagini din cele mai importante momente ale zilei.

In ceea ce priveste procesorul, se pare ca la bordul sau se afla un model SC 6531E SoC, despre care nu se stiu momentan prea multe informatii. Cert este ca telefonul are si alte functii interesante, printre care Radio FM si slot dedicat pentru carduri de pana la 32 GB.

Energizer Power Max P20

Energizer Power Max P20 foloseste inclusiv vibratiile si beneficiaza de tehnologia bluetooth 4.0. Se pare ca el va deveni disponibil in al doilea trimestru al acestui an. Toate informatiile despre modelul feature phone Energizer Power Max P20 le gasiti pe site-ul oficial al companiei. Vom reveni si noi cu detalii despre el in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes