Reviews, Stiri

Energizer Energy E240S feature phone cu baterie mare si camera selfie

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Energizer a lansat la inceputul acestui an, atractivul telefon Energizer Power Max P600S, iar in curand va oficializa probabil si primul telefon cu baterie de 16.000 de miliamperi, Energizer Power Max P16K Pro. Pana atunci insa, producatorul ne ofera un feature phone foarte atractiv, despre care spune ca este primul telefon clasic 4G VoLTE. Iata cum arata si ce specificatii are acest interesant terminal, denumit Energizer Energy E240S.

Energizer Energy E240S specificatii tehnice, design, pareri

Unul dintre cele mai importante detalii legate de noul Energizer Energy E240S este acumulatorul sau de 2.000 de miliamperi. Neobisnuit pentru un telefon clasic (feature phone) acest acumulator poate asigura conform producatorului pana la 14 zile (doua saptamani) de autonomie in standby. Totodata, in ceea ce priveste convorbirile, bateria lui Energizer Energy E240S ofera pana la 15 ore in modul 2G.

Energizer Energy E240S

Design-ul telefonului seamana izbitor cu cel al Nokia 3310 (2017) dar parca si mai mult cu telefoanele clasice de la inceputul anilor 2000. Aproape ca Energizer Energy E240S ne face sa fim putin nostalgici, insa realist vorbind, constructia nu este una spectaculoasa din niciun punct de vedere.

E drept, in discutie este un telefon usor, super compact, usor de utilizat, cu un ecran TFT QVGA de 2.4-inch, suficient de mare pentru a indeplini aproape orice functionalitate. Pe Energizer Energy E240S se pot verifica relativ usor conturile de social media sau cele mai noi stiri din mediul online cu care esti obisnuit.

Energizer Energy E240S (2)

O surpriza pe care a pregatit-o producatorul se leaga de prezenta in compartimentul foto a unei camere frontale. „Selfie-cam-ul” de pe acest telefon are o rezolutie de 0.3 megapixeli, deci pare sa fie mai mult pentru decor sau pentru a bifa casuta in dreptul specificatiilor. Camera principala are o rezolutie de 2 megapixeli si este plasata pe spatele dispozitivului.

In materie de hardware, trebuie sa precizam ca Energizer Energy E240S se bazeaza pe un procesor dual core Spreadtrum SC9820W, care asigura conectivitate 4G-LTE si viteze de pana la 150/50 Mbps precum si Voice over LTE sau 4G voce. Asa cum am mai scris pe blogul nostru, VoLTE este o retea noua care asigura convorbiri de un nivel mult mai inalt si o calitate mult mai clara a vocii, pastrand reteaua 4G / LTE activa in timpul discutiile dumneavoastra telefonice.

Energizer Energy E240S (1)

Energizer Energy E240S este dual SIM si accepta carduri de tip microSD in slotul sau dedicat. Capacitatea de stocare a datelor se poate mari astfel prin microSD pana al 32 GB. Functia Radio FM nu lipseste din configuratia telefonului, care se bucura si de mufa de 3.5 milimetri pentru casti sau de tehnologia bluetooth 2.1

Energizer Energy E240S va fi disponibil incepand cu trimestrul doi al anului si probabil va ajunge si in Romania prin intermediul Vodafone sau chiar al lantului de magazine Auchan, partener al companiei franceze Avenir Telecom.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Energizer
Product Name
Energizer Energy E240S