Reviews

Elephone U specificatii tehnice, pareri, detalii oficiale

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Elephone U (1)Cei de la Elephone au lansat oficial terminalele Elephone U si Pro saptamana trecuta. Daca despre versiunea mai puternica, denumita Elephone U Pro am discutat deja zilele trecute, ar fi momentul sa aruncam o scurta privire si peste ceea ce ofera varianta standard propusa de producatorul chinez. Modelul Elephone U in cele ce urmeaza.

Elephone U specificatii tehnice, pareri, optiuni

Producatorul va prezenta oficial acest device un februarie. Avem un smartphone de tip phablet, foarte atractiv, care cantareste 180 de grame si masoara 9 milimetri grosime. Ecranul sau are aspect 18:9, iar suprafata utilizabila a telefonului de de 80%. Elephone U va putea fi achizitionat intr-o gama variata de culori: negru, albastru, auriu, argintiu si rosu.

Ecran

Pe Elephone U avem o diagonala de 5.99 inch pe un ecran AMOLED cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli. Ecranul este multitouch si capacitiv, beneficiaza de specificatia „scratch resistant” si este totodata protejat de Corning Gorilla Glass. Densitatea pixelilor atinge 403 ppi.

Performanta si hardware

La bordul telefonului Elephone U se afla un procesor mid-range foarte bun. Qualcomm Snapdragon 660 (MSM8976 Plus) este un octa-core tactat la frecventa de 2.2 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic, Adreno 512.

Elephone U

Elephone U

Memoria RAM a telefonului are 4GB, in timp ce capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB. De remarcat ca in testele AnTuTu, „U” s-a descurcat minunat obtinand un scor de 103.000. In capacitatea de stocare de baza utilizatorul poate stoca pana la 12 mii de cantece, peste 25.600 de fotografii si peste 900 de clipuri video. Senzoruld e amprente este plasat pe partea din spate, iar Elephone U vine si cu accelerometru, senzor de proximitate si senzor de lumina.

Compartimentul foto

Telefonul beneficiaza de o camera foto principala duala de 13 + 13 megapixeli cu dual LED si senzor cMOS, plus urmatoarele optiuni: autofocus, zoom digital, HDR, Panorama, Dual Camera, Continous Shooting, ISO Settings, Scene Mode, Geotagging, Touch Focus si White Balance Settings.

Elephone U (3)

Poate filma prin camera sa principala in slow-motion cu 120 cadre pe secunda. Camera frontala a terminalului, dedicata selfie-urilor si video calling-ului, are o rezolutie de 8 megapixeli.

Optiuni de conectivitate

Flagshipul chinezilor de la Elephone este dual SIM, beneficiaza de Wi Fi 802.11 a/b/g/n/ac, mizeaza pe tehnologia bluetooth 5.0, impresioneaza prin A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) si suporta GPS cu A-GPS pentru o localizare mai buna. Sloturile sale suporta cartele de tip Nano SIM.

Baterie si Sistem de operare

Conform producatorului bateria telefonului Elephone U are 3.550 de miliamperi si este din Li-Polymer. Sistemul de operare cu care terminalul este echipat inca din fabrica este Android 8.0 Oreo, despre ale carui avantaje puteti citi mai multe detalii pe blogul nostru.

Elephone U (4)

Teoretic, acest telefon intra intr-o nisa destul de selecta in Asia si va concura in mod direct cu telefoane puternice precum Xiaomi Mi Max 3, Nubia Z17 Mini, ZTE Nubia Z11 Mini sau Leagoo KIICAA Mix.

Diferente Elephone U vs Elephone U Pro

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone U