Reviews

Elephone P8 MAX detalii oficiale, pret, specificatii si pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania chineza Elephone va lansa pe piata telefonul Elephone P8 MAX, un dispozitiv puternic din gama „P” a micutului producator asiatic. Acest device se alatura celorlalte doua dispozitive lansate in 2017, modelele Elephone P8 Mini si Elephone P8.

Elephone P8 MAX specificatii tehnice si pareri

Noul Elephone P8 MAX nu a fost inca prezentat oficial, dar pe piata asiatica este scos la vanzare pentru suma de 160 de dolari pe site-ul Coolicool.com. Suma este una excelenta, raportata la ceea ce ofera dispozitivul. Aflam imediat specificatiile sale si primele pareri despre el.

Elephone P8 MAX

Cel mai important argument al companiei in privinta acestui device este acumulatorul de 5000 de miliamperi. Acesta este de fapt protagonist si cand vine vorba de optiunea producatorului asupra numelui MAX. Capacitatea mare a bateriei de pe Elephone P8 MAX va asigura in mod cert o autonomie buna. In plus, acest acumulator se bucura si de tehnologii „valoroase” pe piata, asa cum sunt fast charging si reverse charging. Datorita acesteia din urma, terminalul poate incarca cu energie si alte dispozitive prin portul sau MicroUSB 2.0.

Elephone P8 MAX (1)

Procesorul de pe Elephone P8 MAX este unul decent. Nu impresionant, dar nici slab. Avem un MediaTek MT6750T, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Datorita lui, Elephone P8 MAX beneficiaza de un nivel de performanta optim, de un consum destul de redus de energie si de putere atunci cand vine vorba de jocuri. Octa-core-ul este cuplat si cu 4 GB memorie RAM, dar si cu 64 GB stocare de date. Astfel, terminalul reuseste sa indeplineasca orice task legat de multitasking si browsing, dar si aproape orice task legat de gaming.

Elephone P8 MAX (2)

Display-ul telefonului este unul cu o diagonala de 5.5 inch, ceea ce incadreaza Elephone P8 MAX in sectorul phablet. Din pacate, Elephone a optat doar pentru o rezolutie Full HD, care totusi, s-ar putea sa nu fie tocmai o veste rea pentru viitorii posesori ai terminalului. Ecranul este imbracat in sticla curbata 2.5D, iar butonul Home, prezent si el pe partea frontala a dispozitivului, joaca si rol de scanner de amprente.

Elephone P8 MAX (3)

Dar, trecand peste constructia metalica eleganta si atractiva a telefonului, ne indreptam atentia spre sectorul foto. Acolo unde descoperim o camera principala de 13 megapixeli si o alta camera frontala, pentru selfie-uri si video-calling, de 16 megapixeli. Ambele camere folosesc senzori de imagine marca Sony. Selfie-cam-ul primeste si optiunea flash LED dar si o tehnologie (necunoscuta totusi) de recunoastere faciala.

Elephone P8 MAX ruleaza Android 7.0 Nougat si este capabil de conectivitate 4G. Optiunea dual SIM dual Standby ii ridica putin cota, iar tehnologia Bluetooth 4.0 este prezenta si inseamna o alta veste destul de buna. Elephone P8 MAX va putea fi achizitionat pe culori precum rosu si negru. Device-ul se gaseste acum la precomanda si pe site-ul Gearbest.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone P8 MAX
Price
$ 160