Reviews, Stiri

Elephone P8 3D » pret, pareri, specificatii tehnice si detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam in urma cu o saptamana ca cei de la Elephone pregatesc lansarea terminalului Elephone P8 MAX. Pana sa apara insa acest terminal sa aruncam o privire peste Elephone P8 3D un telefon special, care iti permite sa urmaresti orice fel de continut in format 3D, fara sa folosesti ochelari.

Elephone P8 3D specificatii tehnice si avantaje

Smartphone-ul Elephone P8 3D este deja disponibil la precomanda si poate fi achizitionat de pe site-ul Aliexpress. Momentan, pretul device-ului este unul foarte atractiv: 170 de dolari. Asta inseamna ca pentru Elephone P8 3D ar trebui sa scoateti mai putin de 700 de lei din buzunare. Iata insa ce ofera pentru acesti bani telefonul.

Elephone P8 3D (2)

Incepem cu displayul si aflam ca Elephone P8 3D vine cu un ecran de 5.5 inch in diagonala, cu tehnologie IPS LCD si rezolutie Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este imbracat in sticla curbata 2.5D si beneficiaza de multitouch in 5 puncte.

Sub capota, Elephone s-a oprit asupra unui procesor octa core pe 64 de biti de la MediaTek, model MT6750T, chipset tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acest chipset este cuplat cu placa video ARM Mali T860 MP2.

Sistemul de operare ales de producator este Android 7.0 Nougat, pe care insa Elephone l-a customizat cu interfata proprietara Ele OS 1.0.

Pe Elephone P8 3D avem 4 GB memorie RAM, o capacitate excelenta pentru un telefon care nu costa mai mult de 700 de lei. Memoria nativa a terminalului este de 64 GB, dar ea poate fi extinsa prin slotul pentru carduri microSD pana la 128 GB.

Ecranul de 5.5 inch imbracat in sticla curbata este doar un prim aspect definitoriu pentru aspectul exterior al telefonului, care surprinde placut si prin carcasa metalica in care este imbracat.

Avem o baterie nedetasabila de 4050 de miliamperi in spate si tot in spate descoperim senzorul de amprente, care se presupune ca este destul de rapid. Elephone P8 3D are dotari foto foarte bune.

Elephone P8 3D

Elephone P8 3D

Camera principala este duala si vine cu senzori de 13, respectiv 2 megapixeli, plus Flash LED, autofocus, efect Bokeh si fotografie in 3D. Frontal, avem o camera principala de 16 megapixeli echipata cu tehnologie de urmarire a ochilor si cu flash LED de asemenea.

Elephone P8 3D cantareste 184 de grame si are o grosime de 8.7 milimetri. Telefonul „vede” 4G LTE si este dual SIM. Tehnologia Bluetooth 4.0, portul microUSB 2.0, functiile Radio FM si GPS cu GLONASS completeaza capitolul conectivitate al device-ului.

Elephone P8 3D va putea fi achizitionat pe culori precum negru si rosu, urmand a fi disponibil incepand cu data de 13 ianuarie. Pentru banii solicitati de producator este clar ca Elephone P8 3D este o optiune mid-range atractiva. Are aspect placut si specificatii foarte bune, iar capabilitatile 3D ale telefonului ne ofera o placuta surpriza. Suntem curiosi cum functioneaza telefonul si cat de bun este raportat la specificatiile de pe hartie. Vom reveni cu detalii despre Elephone P8 3D in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone P8 3D