Reviews, Stiri

Elephone C8 pret, specificatii, detalii oficiale si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Companiile din China se intrec in lansarea de telefoane care sa semene cu produsele Samsung sau Apple. Elephone insa a pregatit de aceasta data un terminal care se vrea a fi un iPhone killer. Este vorba despre Elephone C8, un device atractiv, puternic din punct de vedere al specificatiilor si … evident, cu un pret mult mai mic.

» Citeste si: Elephone S8 review, phablet cu display bezel-less de 6″, si proceosr de 2.5Ghz

Elephone C8 – „kill the iPhone” again!

Elephone C8 pare intr-adevar sa-si merite laudele specialistilor din China, destul de impresionati de aspectul noului iPhone killer. Functionalitatea sa? Mai vedem…

Cert este ca Elephone C8 arata foarte bine, iar prima impresie va fi una destul de puternica. Avem un ecran de 5.7 inch la dispozitie (iPhone 7 Plus are diagonala de 5.5 inch), cu aspect 18:9, un senzor de amprente care se anunta foarte rapid si o camera dubla destul de stylish. Pe partea din fata cumparatorul va fi incantat sa afle ca Elephone a incorporat un ecran curbat (OGS Panel) caracterizat de o rezolutie foarte buna: 1440 x 720 pixeli. Luminozitatea si contrastul sunt foarte bune pentru segmentul din care provine acest telefon, insa nivelul detaliilor nu este unul impresionant. Calitatea pozelor nu se apropie de nivelul pozelor de pe iPhone si oricat ar incercat producatorul sa evidentieze un anumit nivel de calitate, n-are cum sa nege evidenta.

Elephone C8

Smartphone-ul Elephone C8 vine cu un procesor MediaTek MT6750T cuplat cu 4GB memorie RAM si cu placa video Mali T860 MP2. Pare o configuratie suficient de potenta pentru accesarea oricarui joc modern. In schimb nivelul grafic al detaliilor unui joc am dubii ca va fi unul calitativ sau ca va trece de nivelul low. 64 GB a pastrat Elephone pentru stocarea de date a telefonului, astfel ca stocarea de filme, muzica si alte aplicatii utile nu va afecta memoria terminalului. Fara a mai aminti ca avem la dispozitie si slot pentru carduri microSD.

Compartimentul foto pare interesant. Camera principala este duala si vine cu senzori de 13, respectiv 2 megapixeli, dar nivelul de calitate nu este altul decat decent. Camera foto frontala are o rezolutie de 5 megapixeli si pare destul de ok pentru pasionatii de selfie-uri fara pretentii reale.

Ce mai avem pe noul Elephone C8? Avem o baterie destul de puternica din punctul meu de vedere, baterie cu o capacitate de 3500 mAh. De asemenea, smartphone-ul Elephone C8 ruleaza din fabrica un foarte bine optimizat Android Nougat, suporta OTG si 4G, insa nu are suport NFC.

Elephone C8 scor AnTuTu

In testele AnTuTu, Elephone C8 a scos un scor de 42000. Ceea ce inseamna ca se plaseaza sub terminale precum UMIDIGI Crystal sau Oukitel K10000 Pro, dar devanseaza in terminale ca Xiaomi Redmi Note 5A sau UMIDIGI C Note.

Momentan nu se cunosc detalii despre pretul final al terminalului Elephone C8, dar vom reveni in scurt timp cu disponibilitatea sa si pretul final de achizitie

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone C8