Reviews, Stiri

Elephone A4 oficial » pret, specificatii tehnice complete, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Elephone A4 » procesor MediaTek 6739 » 3GB RAM » Android 8.1 Oreo » 16GB ROM » 3000 mAh

Elephone A4 este cel mai nou telefon de buget din portofoliul companiei Elephone si totodata, primul device cu „breton” al producatorului din China. Device-ul nu impresioneaza foarte tare la capitolul configuratie, dar are un raport calitate-pret decent si un design destul de atractiv. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

Elephone A4 specificatii tehnice si pareri dupa lansarea oficiala

Noul Elephone A4 este echipat cu un ecran de 5.85-inch cu rezolutie 1440 x 720 pixeli. Este primul ecran Full Screen cu Top Notch al producatorului, are format 18:9 si este imbracat in sticla curbata 2.5D. Din punct de vedere estetic, Elephone A4 corespunde, ba chiar depaseste asteptarile. Interesant este ca producatorul a plasat senzorul de amprente in lateral si nu pe spatele telefonului.

Elephone A4 (1)

Dicolo de un design atractiv si de surpriza amplasarii senzorului de amprente in partea laterala, Elephone A4 surprinde placut prin faptul ca beneficiaza de recunoastere faciala si de Android Oreo din fabrica. Pe spate, device-ul are logo-ul Elephone, camera foto (nu este duala) si numele companiei care este scris in coltul din dreapta jos, in pozitie verticala. Aspectul este destul de placut si pe spate, finisajele parand sa lasa impresia unei calitati superioare, chiar daca Elephone A4 nu este un device de top pentru piata din China.

Elephone A4 (2)

Pare mai degraba un telefon menit sa-i asigure concurenta lui Umidigi A1 Pro, un terminal despre care am scris si noi la mijlocul lunii trecute. Revenind la ceea ce conteaza, cu ce alte surprize ne mai asteapta Elephone A4?

Elephone A4 (5)

Ei bine, dincolo de ecranul 18:9 HD full screen (tehnologie IPS LCD) cu diagonala mare, observam din pozele de prezentare ca device-ul are doar marginea de jos din partea frontala ceva mai groasa, detaliu care creste raportul ecran-corp. Procesorul este un MediaTek de 1.5 Ghz, cuplat cu 3 GB dedicati memoriei RAM si cu 16 GB ai stocarii de date native. Aceasta din urma, poate fi extinsa pana la 256 GB printr-un card de memorie extern.

Elephone A4 (6)

Telefonul are o camera principala de 8 megapixeli (senzor Samsung) pe spate cu apertura f/2.0 (destul de surprinzator, dar intr-un mod placut) si un senzor secundar, frontal, de 5 megapixeli. Camera principala poate inregistra video la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Grosimea sa atinge 8.5 milimetri, iar greutatea merge spre 173 de grame.

Elephone A4 nu are mufa pentru casti, este dual SIM si Wi-Fi Dual Band, si permite conectivitate de tip 4G. Acumulatorul telefonului are o capacitate destul de mare: 3.000 de miliamperi. Totodata, Elephone A4 beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida via microUSB.

In pachetul Elephone A4 veti gasi:

  • – telefonul
  • – 1 x baterie
  • – 1 x cablu de date (100 cm)
  • – 1 x incarcator (100 ~ 240 V/EU plug)
  • – 1 x manual utilizator

Momentan terminalul poate fi rezervat pe pagina oficiala a producatorului. Elephone A4 va costa 130 de dolari, dar prin rezerva poate fi cumparat cu o reducere de 30 de dolari.

Elephone A4

Daca participati la campania de rezervare a producatorului veti obtine acest discount. Odata incheiata perioada de rezervare, Elephone va trimite un ELECODE pe adresa de mail, un cod prin care puteti cumpara telefonul dintr-un magazin partener cu discount-ul stabilit. Primii 5000 de participanti la campanie care vor cumpara device-ul vor primi un cadou din partea companiei.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone A4
Price
$ 130