Reviews, Stiri

EL S70 cel mai subtire smartphone rugged din lume

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

EL S70 cel mai subtire smartphone rugged de pe piata » E&L este o companie destul de necunoscuta chiar si in China, dar care ar putea primi un urias boost de imagine dupa ce a lansat pe piata noul EL S70 cel mai subtire smartphone rugged din lume. Va prezentam acest device in cele ce urmeaza, la scurt timp dupa ce am discutat despre cel mai ieftin smartphone rugged de pe piata.

EL S70 cel mai subtire smartphone rugged de pe piata

Stim ca telefoanele de tip rugged sunt recunoscute pentru forta pe care o au in fata diverselor probleme care pot afecta de multe ori un telefon simplu: socuri termice, lovituri puternice, zgarieturi, cazaturi etc. Majoritatea acestor telefoane sunt „foarte generoase” in dimensiuni si asta pentru ca au o constructie robusta. Producatorii nu cauta neaparat zona estetica la constructia acestor tipuri de device-uri, preferand sa o inlocuiasca in cel mai simplu mod, cu rezistenta.

EL S70 cel mai subtire smartphone rugged din lume

Ei bine, cei de la E&L au reusit sa incalce putin aceasta regula si au lansat cel mai subtire smartphone rugged de pe piata, modelul EL S70. Dincolo de faptul ca are specificatii bune si un aspect ceva mai apropiat de un smartphone clasic, noul EL S70 are si un pret bun de achizitie. Iata ce ofera pentru 250 de dolari acest device.

Smartphone-ul EL S70 se bazeaza pe un ecran cu diagonala de 5 inch Full HD. Telefonul cantareste doar 175 de grame (complet atipic pentru un smartphone rugged) si are o grosime de … 9.5 milimetri. Exista pe piata destule telefoane „normale” care se incadreaza in acest peisaj, astfel ca realizarea chinezilor este laudabila si remarcabila.

EL S70 asigura utilizatorului un acumulator de 2650 miliamperi si doua camere foto atractive, dintre care una, duala. Camera principala are doi senzori de cate 13, respectiv 8 megapixeli, in timp ce camera frontala vine cu o rezolutie de 8 megapixeli.

Procesorul este unul neasteptat de bun. Avem un model Helio P20 de la MediaTek, tactat la frecventa de 2.5 Ghz. Chipset-ul este cuplat cu 4GB memorie RAM si cu 64 GB memorie interna. Aceasta capacitate a memoriei interne poate creste pana la 128 GB prin atasarea unui card externe microSD.

EL S70 beneficiaza de o certificare usor superioara certificarii IP68, are senzor de amprente si totodata optiunea NFC. Terminalul are un pret bun de achizitie, un design octagonal si un display de buna calitate. Acesta este EL S70 cel mai subtire smartphone rugged din lume!

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
E&L
Product Name
EL S70
Price
$ 250