Stiri

Ecranul Samsung Galaxy S10 confirmat

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Samsung Galaxy S10 » Gigantul din Coreea de Sud a lansat in acest an modelele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus. La nivel de design, compania nu a operat modificari majore fata de generatia trecuta, Galaxy S9 avand practic acelasi design ca si Galaxy S8, poate cu exceptia senzorului de amprente care si-a schimbat pozitia.

oferta de huse Samsung Galaxy S9 Plus

Conform celor mai recente stiri din Coreea, aflam ca producatorul a confirmat insa deja ecranele pentru Samsung Galaxy S10 si S10 Plus, desi a trecut destul de putin timp de la lansarea oficiala a actualului varf de gama.

Ecran spectaculos pe noul Samsung Galaxy S10

Atat Samsung Galaxy S10 cat si partenerul sau (mai mare) de gama vor fi smartphone-uri premium aniversare. Pentru ca Samsung se pregateste de „sarbatorirea a 10 ani de excelenta” asa cum s-a intamplat si in cazul Apple, anul trecut.

Samsung Galaxy S10

Si, la fel ca si Apple, marele rival din Asia pregateste un ecran special, un display edge-to-edge, menit sa impresioneze, fiind creat special pentru aceste doua device-uri de top.

Conform acestor informatii, Samsung Galaxy S10 va avea un ecran de 5.8 inch in diagonala, in timp ce Samsung Galaxy S10 Plus va avea un ecran mai mare decat Galaxy S9 Plus: 6.3-inch!

oferta de huse Samsung Galaxy S9

Se pare ca noul Samsung Galaxy S10 va avea posibilitatea de recunoastere faciala, dar nu in sistem Android, ci pe acelasi sistem revolutionar ca si iPhone X si al sau Face ID. Se spune de asemenea ca acest sistem de recunoastere faciala este inca in proiect si Samsung cauta cea mai buna solutie, dar el va avea o legatura directa cu noul display pe care il pregateste compania.

Totodata, Samsung Galaxy S10 va permite utilizatorilor inca o mutare remarcabila: va fi primul device din portofoliul Samsung care permite existenta sub ecran a unui scanner de amprente. Nu se stie inca daca si Samsung va apela pentru viitorul sau varf de gama, Samsung Galaxy S10, la un decupaj de tip Apple. Vom reveni si cu alte informatii despre modelul Galaxy S10 in perioada urmatoare. Pana una alta, producatorul sud coreean a lansat pe piata modelele Samsung Galaxy A6 si Samsung Galaxy A6 Plus despre care va lasam sa cititi mai multe detalii pe blogul nostru.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes