Reviews

Eboda G400M cel mai ieftin smartphone din oferta Digi Mobil

Home  »  Reviews

Florin Codreanu

acum 5 ani

Eboda G400M este cel mai ieftin smartphone din oferta de rate a celor de la Digi Mobil. Telefonul poate fi achizitionat inclusive in rate prin parteneriatul dintre operator si banca ING. Disponibil deja in peste 340 de magazine din 150 de localitati din Romania, programul presupune 24 de rate egale incluse in facturile Digi Mobil si comisioane 0.

In acest context, pretul Eboda G400M (cu TVA inclus) este 269 de lei. Pentru a-l achizitiona prin acest sistem de rate, cumparatorul trebuie sa plateasca un avans de 29 de lei si o rata lunara de 10 lei! Detalii despre aceasta oferta gasiti aici. Ce va primi la acesti bani? Aflam in continuare.

Eboda G400M review: pareri, specificatii tehnice, detalii

Foarte important de precizat din start: evident Eboda G400M nu este un smartphone impresionant dar poate asigura indeplinirea task-urilor de zi cu zi. De asemenea, extrem de important, modelul G400M de la Eboda este compatibil cu tehnologia 4G (TDD, 2600 MHz, banda 38+ FDD, 2100 MHz banda 1).

Eboda G400M review

Ca design, as spune ca device-ul aduce destul de mult cu modelul A328 de la Lenovo. Nu este un telefon greu, dar nici foarte subtire. Compact, bine construit si mic, Eboda G400M nu te va ajuta sa impresionezi niciodata cu smartphone-ul tau, atunci cand il scoti din buzunar. Dar…te va ajuta sa te folosesi de un telefon decent pentru a indeplini orice ti-ai propus in ziua respectiva: de la trimeterea de mail-uri, pana la convorbiri de calitate sustinute de o autonomie buna si pana la rasfoirea retelelor de socializare sau eventual a anumitor site-uri de interes. S-ar putea sa te deranjeze totusi ecranul mic, dar daca esti un iubitor al unor telefoane de acest tip, acest detaliu s-ar putea transforma chiar in avantaj.

Terminalul este unul dintre telefoanele din ofera Digi Mobil care ruleaza inca Adnroid 6.0 Marhmallow. Are un ecran LCD de 4 inch in diagonala, ecran capabil sa suporte o rezolutie de 800 x 480 pixeli.

Eboda G400M

Asa cum probabil anticipati, Eboda G400M este dual SIM. Telefonul ascunde sub capota un procesor quad-core tactat la frecventa de 1.1 Ghz (se pare ca este vorba de un chipset MediaTek MT 6737M), procesor pe care producatorul l-a cuplat cu acceleratorul grafic Mali 400, 1GB memorie Ram si cu 8 GB disponibili pentru stocarea de date.

In sectorul foto descoperim o configuratie modesta, pe care insa am mai inalnit-o in 2017 si la alte telefoane de buget de pe pietele din China sau India. Camera principala are o rezolutie de 5 megapixeli, dar beneficiaza de LED Flash si autofocus, iar camera frontala are o rezolutie de 2 megapixeli.

Eboda G400M (2)

Eboda G400M asigura tehnologie Bluetooth 4.0, GPS (cu A-GPS) si Wi-Fi si beneficiaza de o autonomie buna, asigurata de bateria cu capacitate de 1700 de miliamperi. Conform producatorului, Eboda G400M poate asigura o autonomie de pana la 9 ore in convorbiri. Autonomia in regim 3G atinge 550 de minute.

Smartphone-ul se poate incarca prin portul microUSB 2.0 si beneficiaza de mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

In pachetul pe care il veti primi la achizitionarea telefonului veti gasi smartphone-ul Eboda G400M, bacteria de 1700 de miliamperi, alimentatorul de 5V (1A), cablu USB, casti de tip hands free, un ghid de pornire rapida si certificatul de garantie al telefonului.

Dimensiunile sale ating: 125 de milimetri inaltime, 65 de milimetri latime si 11 milimetri grosime. Eboda G400M cantareste 120 de grame.