Stiri

E OFICIAL! Google Pixel 3a există! Specificații tehnice și detalii via Google Store

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Au existat foarte multe informații în ultima vreme care anunțau existența Google Pixel 3a, un nou smartphone produs de gigantul nord-american. Pe undeva, firesc, pentru că este o perioadă în care astfel de zvonuri apar tot mai des în presa de specialitate.

În același timp însă, dar cumva accidental, cei de la Google au confirmat fără să vrea apariția acestui telefon. Da, Google Pixel 3a este următorul proiect al companiei și va fi probabil lansat oficial în perioada următoare.

Ce este Google Pixel 3a? Specificații posibile și detalii via Google Store

Cei de la Google au listat accidental noul model de telefon pe Google Store. Din primele informații venite din presa de specialitate se pare că Google Pixel 3a este de fapt o versiune mai mica și mai ”blândă” a modelului Google Pixel 3, despre care găsiți mai multe informații pe blogul nostru.

Listarea Google Pixel 3a apare deja în Google Store în secțiunea ”telefoane” (Phones), dar și în rubrica ”Comparații” (Compare Phones). Interesant este că terminalul a fost listat drept un proiect pentru mijlocul anului, ceea ce ar putea însemna că Google va lansa totuși dispozitivul undeva spre vara acestui an.

Este un detaliu curios, dacă ținem cont de faptul că Google ne-a obișnuit cu lansările de telefoane în perioada de toamnă, undeva spre luna octombrie. Există totuși unele informații care susțin că Google Pixel 3a ar putea ajunge pe piață, imediat după evenimentul I/O de luna viitoare.

Din păcate nu există alte detalii concrete despre acest device, cel puțin nu în acest moment. Avem însă confirmarea existenței sale, precum și denumirea oficială a smartphone-ului, Google Pixel 3a.

Se așteaptă de asemenea ca terminalul să aibă doua versiuni, cel puțin una dintre ele urmând să aibă la bord procesorul Snapdragon 670 de la Qualcomm. Conform presei americane, Google Pixel 3a și cea de-a doua versiune a sa vor avea la bord ecran OLED cu dimensiuni diferite: unul va avea 5.6-inch, iar cel de-al doilea 6.0-inch. Tot la nivel de speculație se anunță că noul terminal ar putea reintroduce oficial mufa de 3.5 milimetri pentru căști.

La momentul redactării acestei știri, Google a scos de pe Google Store ambele variante ale modelului. Mai jos ai lista de specificatii care se vehiculeaza pentru aceste doua noi modele de telefoane:

Pixel 3a — 5.6-inch (2220×1080 pixels) FHD+ OLED 18.5:9 display, 440 PPI
Pixel 3a XL — 6-inch (2160×1080 pixels) FHD+ OLED 18:9 display, 400 PPI
Pixel 3a — Octa-Core Snapdragon 670 (2 x 2GHz Kryo 360 + 6 x 1.7GHz Kryo 360) 10nm Mobile Platform with Adreno 615 GPU
Pixel 3a XL — Octa Core Snapdragon 710 10nm Mobile Platform (Dual 2.2GHz Kryo 360 + Hexa 1.7GHz Kryo 360 CPUs) with Adreno 616 GPU
4GB DDR4X RAM, 32GB / 64GB storage
Android 9.0 (Pie)
12.2MP rear camera with dual LED flash
8MP wide-angle front camera
Fingerprint sensor
Active Edge
4G VoLTE, WiFi 802.11ac (2.4/5 GHz), Bluetooth 5 LE, GPS, USB Type-C
3,000mAh (Pixel 3) battery with fast charging

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixel 3a