Reviews

Doopro P2 telefon de buget, cu baterie mare

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Doopro P2 este un telefon de buget cu un pret extrem de mic pentru piata zilelor noastre. Telefonul poate fi achizitionat si in Romania pentru aproximativ 350-370 de lei.

Cine este Doopro

Doopro este o companie din Hong Kong. Face parte din grupul Daopu Electronics Technology Co Limited si produce telefoane mobile care beneficiaza de un raport calitate pret bun. Brandul a luat nastere in 2016.

Doopro P2 pareri si specificatii tehnice

Fara discutie, Doopro P2 nu este un telefon menit sa impresioneze. De altfel, pretul sau de achizitie vorbeste de la sine despre asta. Terminalul este un dual SIM care functioneaza pe baza de microSIM si nu dispune de conectivitate 4G. Iata ce specificatii tehnice are.

Design si dimensiuni: Modelul Doopro P2 are 10.7 milimetri grosime, deci este un telefon destul de gros. Inaltimea sa atinge 153.5 milimetri, iar latimea 77.5 milimetri. Pentru cat este de gros, device-ul este si surprinzator de lat. Vine cu ecran curbat si cu un aspect decent, cae parca ne duce usor cu gandul in timp, la unul dintre primele iPhone-uri de pe piata.

Doopro P2 (1)

Ecranul sau are 5.5 inch in diagonala, iar rezolutia maxima pe care o suporta este 1280 x 720 pixeli (adica rezolutie HD). Panelul este un IPS capacitive multi-touch in 16 milioane de culori. Doopro P2 cantareste 217 grame, deci atentie, nu este un device tocmai usor pentru un telefon.

Procesor si memorie: Sub capota, device-ul ascunde un procesor quad-core de 1.3 Ghz marca MediaTek. Chipset-ul taiwanezilor inclus in acest device este un model MTK 6580 de 1.3 Ghz. Acesta este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 304 si cu 1 GB dedicat memoriei RAM. Capacitatea de stocare a datelor atinge 8 GB ROM insa poate fi extinsa pana la 32 GB.

Doopro P2

Dotari foto: Doopro P2 vine cu o camera principala simpla, de 8 megapixeli. Rezolutia camerei ajunge la 8 megapixeli insa prin interpolare. Aceasta camera este capabila de autofocus, zoom digital, panorama si HDR si beneficiaza de senzor CMOS. Frontal, Doopro P2 este echipat cu un selfie cam de 5 megapixeli. De asemenea, rezolutia de 5 megapixeli este atinsa prin interpolare.

Optiuni de conectivitate:

  • bluetooth v4.0 A2DP
  • wireless 802.11 /b/g/n
  • hotspot
  • micro USB 2.0
  • mufa pentru casti 3.5 mm
  • functie Radio FM
  • Lanterna
  • Accelerometru
  • Senzor de amprente

Baterie: Modelul Doopro P2 are o baterie foarte buna pentru acest nivel. Este de fapt primul argument pentru care merita sa achizitionezi un astfel de dispozitiv foarte ieftin. Acumulatorul Li-Ion este detasabil si are o capacitate de 5.200 de miliamperi. Incarcarea sa face prin portul microUSB 2.0. Pana la trei saptamani in Standby rezista acumulatorul acestui device, iar datorita procesorului Quad-Core (bine optimizat) telefonul consuma si foarte putina energie.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Doopro
Product Name
Doopro P2
Price
RON 350