Reviews

Doogee Y7 Plus pret, specificatii tehnice, detalii oficiale si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Are aspect modern, nu costa foarte mult, arata bine si beneficiaza de cateva specificatii atractive. Noul Doogee Y7 Plus costa 210 dolari pe site-ul Aliexpress, ceea ce inseamna ca il puteti achizitiona cu o suma undeva sub 900 de lei. Este genul de handset pur chinezesc cu cateva detalii de calitate, dar si cu anumite minusuri. Vom afla in cele ce urmeaza ce propune in oferta sa noul Doogee Y7 Plus.

Specificatii tehnice Doogee Y7 Plus

Stilat, modern si atragator. Asa poate fi descris Doogee Y7 Plus, un smartphone cu decupaj lansat pe piata de micutul producator din China, Doogee.

Telefonul are o constructie calitativa, partea sa frontala este acoperita de sticla, rama este metalica, iar pe spate producatorul a optat (surprinzator) tot pentru sticla. Un smartphone aproape integral all-glass cu decupaj destul de vizibil si senzor de amprente in lateral.

Se remarca fara doar si poate prin calitatea materialelor folosite dar si prin ecranul de 6.18-inch in diagonala cu rezolutie Full HD Plus, aspect 19:9 si o foarta buna densitate a pixelilor: 403 ppi.

Doogee Y7 Plus (!)

Poate cel mai mare avantaj pe care il propune insa Doogee Y7 Plus este bateria sa gigantica. 5.080 de miliamperi va pune la dispozitie producatorul, o capacitate suficienta pentru o autonomie de durata.

Sub capota, gasim un procesor bun de la MediaTek. Este vorba despre Helio P25, un chipset care atinge o viteza maxima de 2.5 Ghz si pe care producatorul l-a asociat cu o memorie RAM de 6GB si, din pacate, doar cu 64 GB pentru stocarea de date. Ne-ar fi placut sa vedem un 128 GB ROM aici, dar credem ca, si asa, lucrurile stau bine pe hartie pentru Doogee Y7 Plus.

Un Y7 Plus care este echipat cu tehnologie de deblocare faciala, port USB de tip C, conectivitate de tip 4G LTE si Wi-Fi Dual Band, ceea ce nu e putin lucru.

Doogee Y7 Plus (3)

Pe spate, device-ul are o camera foto duala, cu o combinatie foarte interesanta: 16 megapixeli si 13 megapixeli. In plus, sistemul dual camera ofera focalizare PDAF, lentile wide si o deschide f/2.0. Camera frontala a telefonului are 8 megapixeli, lentile wide tot la 80 de grade si o diafragma f/2.2.

Device-ul cantareste 180 de grame, are o placa video ARM Mali T880 MP2 la bord si slot dual SIM. Doogee Y7 Plus ruleaza din fabrica un Android 8.1 Oreo destul de curat si mizeaza pe senzori ca giroscop, proximitate, lumina, accelerometru si mangetometru.

Concluzie

Surprinzator de bine! Noul Doogee Y7 Plus arata ca si un producator mic precum Doogee poate evolua si poate propune calitate la un pret confortabil. Device-ul arata bine, atat din punct de vedere estetic, cat si pe hartie, daca este sa-i analizam specificatiile. Pentru acest pret, desigur ca veti gasi si telefoane poate chiar si mai potente, dar Doogee Y7 Plus merita atentia dumneavoastra.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Doogee Y7 Plus