Stiri

Doogee pregateste un spectaculos smartphone full-screen cu slide

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

DoogeeCompania Doogee a impresionat in acest an prin cateva telefoane foarte atractive, atat ca pret, cat si ca design sau specificatii.

Micuta companie s-a bazat fie pe telefoane excelente pentru autonomie asa cum sunt Doogee BL12000 sau Doogee BL7000, fie pe rezistenta, asa cum este Doogee S60, fie pe diagonala mare si aspect foarte atractiv, asa cum sunt modele Doogee Mix 2 (unul dintre cele mai atractive phablet-uri ale momentului in China) sau Doogee X30.

In orice caz, Doogee nu poate fi acuzata in 2017 ca a dus lipsa de imaginatie sau ca nu a acoperit cat mai multe dintre gusturile fanilor sai.

Telefon cu ecran full-screen si slide de la Doogee: revolutie, lovitura sau esec ?

In schimb, compania se pare ca pregateste acum si un altfel de dispozitiv, care ar putea deveni o adevarata noutate pe piata. Nu exista un nume pentru acest terminal, cel putin pana in acest moment, dar producatorul a scos pe piata un clip video care anunta un telefon cu ecran bezel-less si mecanism slide.

Foarte multi producatori au lansat in acest an telefoane cu design full screen, dar aceasta notiune a primit o definitie diferita in functie de producator si telefoanele lansate. Avem pe piata telefoane in format tri bezel-less, altele bezel-less dar cu margini destul de groase sus si jos,in timp ce Apple a mers pe ideea unui bezel-less aproape complet in cazul iPhone X. Niciunul dintre aceste terminale nu este insa full bezel-less pentru ca in spatele argumentatiei exista un motiv cat se poate de firesc: camerele, senzorii de imagine, microfonul etc au nevoie de un loc frontal.

Ei bine, cei de la Doogee par sa fi gasit o solutie pentru asta. Sau cel putin asta sugereaza clipul video de tip tease pe care compania l-a lansat in aceste zile.

Micutul producator din China pregateste un smartphone foarte atractiv, cu design full-screen complet si cu un mecanism de slide care practic incorporeaza tot ceea ce alti producatori n-au putut ascunde pe partea din fata a telefoanelor lansate in 2017. Foarte probabil, daca acest device se va concretiza, Doogee, un producator oarecum necunoscut in Europa ar putea lansa un nou trend pe piata.

Din imaginile prezentate in acest clip, observam un device foarte atractiv, foarte bine construit si foarte bine gandit. Odata deschis mecanismul de tip slide, acolo, utilizatorul va putea beneficia de optiunile ascunse: camera foto, difuzor, senzori.

Dezavantaje? Ei bine, telefonul nu poate fi in acest context unul foarte subtire. Asadar, merita sa adaugi la design-ul unui telefon cativa milimetri in plus pentru a obtine un design full screen? Ramane de vazut. Cert este ca Doogee incearca, iar acest device, despre care nu avem momentan mai multe informatii, ar putea fi o placuta surpriza in noul an.

Vrem sa va aflam parerea despre acest telefon al companiei chineze: ce impresie va lasa si credeti ca va fi bine receptionata de catre o piata care cauta telefoane full-screen, dar din ce in ce mai subtiri?

Summary
Doogee pregateste un spectaculos smartphone full-screen cu slide
Article Name
Doogee pregateste un spectaculos smartphone full-screen cu slide
Description
Compania chineza Doogee va lansa in debutul anului viitor un smartphone cu ecran full screen si mecanism de tip slide
Author
Publisher Name
Catmobile