Reviews

Doogee S50 review » pret in Romania, disponibilitate, pareri si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Continuam seria prezentarilor din nisa rugged cu modelul Doogee S50. Ieri va scriam despre noul telefon ultra-rezistent de la Ulefone, modelul Ulefone Armor X, iar astazi va oferim detalii despre un device putin mai scump si putin mai vechi. Doogee S50 este telefon de tip rugged, creat in China de producator, dupa ce, tot anul trecut a dat lovitura si cu modelul Doogee S60 pe acelasi sector. Modelul S50 se gaseste pe piata din Romania la un pret potrivit: 1200-1250 de lei.

Pareri despre Doogee S50: configuratie puternica, acoperita de o constructie ultra-rezistenta

Nisa rugged a evoluat foarte mult in ultimii doi ani. Nu mai putem spune ca aceste terminale sunt ravnite doar pentru felul excelent in care sunt construite. Producatorii de telefoane ultra-rezistente au reusit in ultimii ani sa imprime in mentalul colectiv ideea ca produsele rugged pot oferi si un nivel de performanta foarte bun. Iar demonstratia sta in cateva device-uri produse in China, precum si in potentele terminale realizate de cei de la Caterpillar.

Doogee S50 (1)

Revenind insa la Doogee, compania s-a remarcat anul trecut prin modelul S60. Desigur, Doogee, un producator destul de mic pe piata, cauta sa acopere cat mai multe sectoare de activitate si scoate destul de des, atat telefoane ultra-rezistente, cat si telefoane care se remarca prin autonomie sau design. Tuturor le aplica preturi d achizitie foarte bune, si asa procedeaza si in cazul modelul Doogee S50.

Doogee S50 (2)

Vorbim despre un smartphone rugged foarte atractiv ca specificatii tehnice si constructie, dar care, in mod firesc, are si cateva lacune importante, care il trag in jos. Remarcam insa carcasa foarte durabila, memoria RAM de 6GB, bateria foarte buna si nivelul software care pare sa fie capabil sa livreze o experienta multumitoare.

Doogee S50: specificatii tehnice si detalii despre noul model

Indiscutabil, primul aspect prin care se remarca Doogee S50 este constructia sa foarte rezistenta. Terminalul are o carcasa care poate rezista unor temperaturi foarte ridicate sau faorte scazute si care se bucura de protectie IP68. Cu alte cuvinte, telefonul poate fi scufundat in apa pana la 1.5 metri pentru 24 de ore, fara sa sufere pagube iremediabile. De asemenea, device-ul este protejat impotriva prafului, detaliu care il face un companion perfect pentru cei care iubesc aventurile sau care lucreaza in conditii vitrege.

Mi se pare remarcabil faptul ca Doogee S50 nu este un telefon tipic pentru nisa rugged. Are intr-adevar 250 de grame (ceea ce suna firesc) in schimb, grosimea sa coboara sub 14 milimetri. Durabilitatea sa este excelenta, iar rezistenta se transforma intr-un punct forte incontestabil. Ce ascunde insa la nivel intern?

Doogee S50 (3)

Doogee s-a oprit la un procesor MediaTek, model Helio P23, care de regula se comporta foarte bine atat in gaming, cat si in multitasking. Rezultatele din benchmark-uri ale acestui procesor sunt bune, iar daca ii alaturam memoria de 6 GB RAM si 64 sau 128 GB pentru stocare de date, avem un peisaj surprinzator de valoros. Chiar si placa video pare sa fie una de buna calitate, contributia Mali G71 Mp2 de 800 Mhz anticipand-o ca fiind excelenta.

Autonomia telefonului se bazeaza pe o baterie foarte generoasa de 5.180 miliamperi, iar producatorul ne promite pana la 680 de ore in standby si mai bine de o zi la nivel de convorbiri. Pentru nisa rugged, acest detaliu mi se pare important. Plus ca Doogee adauga pe S50 si tehnologie de incarcare rapida.

Afisajul are rezolutie HD+ si e plasat pe un IPS LCD de 5.7-inch cu densitate de 276 pixeli. Sistemul de operare este Android 7.1 Nougat, cu un update promis de producator la Android 8.0 Oreo.

Doogee S50 (1) deblocare faciala

Doogee S50 are atat deblocare prin senzor de amprente, cat si deblocare faciala, iar in sectorul foto propune un modul dual, atat pe fata, cat si pe spate. Cei doi senzori frontal au rezolutii de 16Mp si 8 Mp cu diafragma f/2.0, in timp ce senzorii principali (de pe spate) au rezolutii puternice de 16Mp si 13 Mp cu aceeasi diafragma. Ambele camere pot efectua filmari la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda, iar fotografiile primesc un plus datorita efectului de background blurat (Bokeh).

Lista de specificatii cheie a lui Doogee S50

✔️- Ecran de 5.7-inch, tehnologie IPS, rezolutie HD+
✔️- Procesor Helio P23 de 2.3 Ghz
✔️- 6 Gb RAM
✔️- 64 sau 128 Gb ROM
✔️- Android 7.1 Nougat
✔️- Conectivitate 4G, Wi Fi, Hotspot, GPS
✔️- Camera principala de 16.0 MP + 13.0 Mp, F/2.0
✔️- Camera frontala de 16.0 MP + 8.0 Mp, F/2.0
✔️- Baterie 5.180 mAh

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 5 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Doogee S50
Price
RON 1200