Stiri

Doogee Mix: pareri, imagini, pret si specificatii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Doogee Mix (2)Doogee Mix a fost lansat oficial spre vanzare de compania chineza. Terminalul propune cateva specificatii foarte interesante si este deja disponibil la precomanda. Pentru cei interesati de achizitionarea acestui handset, Doogee Mix poate fi achizitionat de aici (momentan la precomanda), livrarile urmand a incepe de marti, 20 iunie.

Doogee Mix pareri, imagini si specificatii oficiale

Smartphone-ul Doogee Mix se bazeaza pe un display de foarte buna calitate. Telefonul are pe partea frontala un display SUPER AMOLED bezel-less cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1280×720 pixeli. Ecranul in 16 milioane de culori este capacitiv, multitouch si are o densitate a pixelilor de 294 pixeli per inch.

Unul dintre cele mai atractive puncte ale acestui device este insa procesorul octa-core pe 64 de biti produs de MediaTek. Modelul Helio P25 tactat la frecventa de 2.5 Ghz este o surpriza placuta si fara indoiala garanteaza o experienta excelenta oricarui utilizator. El functioneaza in tandem cu placa video ARM Mali T880 tactata la frecventa de 900 Mhz.

Doogee Mix ruleaza Android 7.0 Nougat, imbraca o carcasa eleganta din metal si sticla si beneficiaza de cele mai moderne optiuni de conectivitate disponibile. 6GB memorie RAM in versiunea cu 64 GB spatiu de stocare a datelor, sau 4GB memorie RAM cu aceeasi capacitate de stocare: una din aceste doua optiuni o vom putea achizitiona in perioada urmatoare.

Doogee Mix

Acumulatorul terminalului are o capacitate de 3380 mAh si foloseste tehnologie fast charging, in timp ce dotarile foto ale telefonului sunt excelente. Doogee Mix se bazeaza pe:

  • – camera principala duala marca Samsung cu senzori de 16, respectiv 8 megapixeli plus zoom digital 4x, apertura f/2.0, PDAF si autofocus
  • – camera secundara de 5 megapixeli cu lentile wide si unghi de filmare de 86 de grade (apertura F/2.2)

Terminalul este compatibil cu tehnologia 4G si detine senzor de amprenta integrat in butonul fizic home. Alti senzori disponibili:

  • – accelerometru
  • – senzor de proximitate
  • – giroscop
  • – senzor de lumina
  • – compass

Doogee Mix pret

Doogee Mix poate fi achizitionat pe culori precum negru si albastru inchis, masoara doar 7.95 milimetri si cantareste 193 de grame. Telefonul poate fi achizitionat in cele doua versiuni de care discutam ceva mai sus: versiunea cu 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor costa 170 de dolari, in timp ce versiunea bazata pe 6 GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor costa 180 de dolari.

UPDATE Doogee Mix pret Romania » smartphone-ul poate fi achizitionat acum si in Romania prin intermediul eMag. Telefonul costa 1190 de lei in tara noastra.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Doogee Mix
Price
$ 170