Stiri

Doogee Mix Lite vine cu un super design si un pret accesibil

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In urma cu putin timp, anuntam pe site-ul nostru lansarea terminalului Doogee Mix, care intre timp poate fi achizitionat si in Romania pentru o suma ce depaseste cu putin 1000 de lei pe site-ul eMag.ro. Versiunea sa mai modesta a fost intre timp lansata si ea de catre producatorul chinez. Doogee Mix Lite pastreaza design-ul superb de pe terminalul standard si vine cu destule optiuni interesante, dar mai ales cu un pret foarte accesibil.

Doogee Mix Lite specificatii tehnice si pareri

Doogee Mix Lite este un device care ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, customizat cu Doogee UI. Smartphone-ul beneficiaza de un display IPS LCD de tip bezel-less cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie HD. Imbracat in sticla curbata 2.5D si protejat de Corning Gorilla Glass, acest ecran asigura o densitate a pixelielor de 282 pixeli per inch.

Doogee Mix Lite (2)

Sub capota, Doogee Mix Lite ascunde un procesor quad-core MediaTek pe 64 de biti, model MT6737, tactat la frecventa de 1.45 Ghz. Acesta este sprijinit de chipsetul grafic Mali T720 si cuplat cu 2GB RAM si 16 GB de stocare interna. O configuratie oarecum similara cu telefoane mid-range puternice precum Samsung Galaxy J5 2017, dar cu un nivel de performanta inferior.

Din punct de vedere foto, Doogee Mix Lite surprinde placut. Device-ul are camera foto duala pe partea din spate, o camere produse de Samsung, cu capacitate de inregistrare Full HD. Cele doua module foto principale au rezolutii de 13 megapixeli fiecare, beneficiaza de zoom digital 8x si de flash LED si de o apertura F2.2. Selfie-cam-ul de pe Doogee Mix Lite are o rezolutie de 8 megapixeli si o apertura F2.2. Camera frontala este echipata cu lentile wide de 90 de grade.

Doogee Mix Lite este 4G LTE, dual sim si are o autonomie destul de buna asigurata de acumulatorul lithium ion cu o capacitate de 3080 mAh. Acumulatorul terminalului este de tip built in, deci nu se poate inlatura sau inlocui.

Doogee Mix Lite

Smartphone-ul are senzor de amprente pozitionat pe partea din fata, cantareste 180 de grame si masoara 8.6 milimetri. Doogee Mix Lite poate fi achizitionat pe culori precum negru si albastru, costa doar 110 dolari si poate fi achizitionat de pe site-ul Aliexpress.com.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Doogee Mix Lite
Price
$ 110