Stiri

Doogee BL7000: pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Doogee a lansat la finalul lunii iunie smartphone-ul Doogee BL5000, un device cu ecran de 5.5 inch, procesor octa-core, camera foto duala, 4GB memorie RAM si o super baterie de 5050 mAh. La scurt timp distanta, producatorul chinez anunta si lansarea oficiala a terminalului Doogee BL7000, telefon cu specificatii la fel de atractive si design spectaculos.

Doogee BL7000 specificatii tehnice

  • Greutate: 210 grame
  • Grosime: 10.3 milimetri
  • Culoare disponibila: negru
  • Procesor: octa-core
  • Memorie RAM: 4GB
  • Memorie ROM: 64 GB
  • Acumulator: 7060 mAh
  • Camera principala duala: 13 + 13 MP
  • Camera frontala: 13 MP
  • Conectivitate: 4G LTE

Doogee BL7000 pareri dupa lansarea oficiala

Doogee BL7000 a fost deja prezentat de compania chineza pe site-ul sau oficial, ceea ce inseamna ca in foarte scurt timp, terminalul va fi disponibil in magazine. Asa cum va asteptati, noul telefon al companiei Doogee se bazeaza, la fel ca si modelul din iunie, pe o autonomie puternica. De aceasta data, chiar mai puternica!

Doogee BL7000 (2)

Cel mai atractiv punct al specificatiilor sale tehnice este bateria de 7060 mAh, un acumulator care poate asigura 20 de zile in standby, aproape 16 ore de gaming si peste 20 de ore de clipuri video online in format Full HD. Datorita tehnologiei fast charging, terminalul se poate incarca rapid. In numai 10 minute de incarcare a bateriei, utilizatorul castiga energie pentru o zi intreaga, detaliu extrem de important in contextul general de pe piata smartphone de astazi.

Indubitabil, judecand aceste specificatii ale acumulatorului, producatorul chinez si-a propus sa lanseze o versiune mai puternica a device-ului Doogee BL5000.

Ca si modelul anterior, acest terminal va fi propulsat de un procesor octa-core si va avea o memorie RAM de 4GB. 64 GB sunt rezervati spatiului nativ de stocare a datelor, iar Doogee BL7000 beneficiaza de slot pentru carduri microSD, ceea ce inseamna ca isi poate extinde memoria nativa pana la 128 GB.

Carcasa device-ului este construita din metal si un fel de imitatie din piele, iar greutatea telefonului atinge 210 grame. Foarte mult, din punctul meu de vedere, detaliu care il face destul de greu de manevrat spre exemplu de catre o femeie. Mai ales daca tinem cont ca terminalul este si destul de gros (are 10.3 milimetri) si lat (masoara aproape 76 milimetri latime). Ecranul sau este un model IPS LCD de la Sharp, cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD. Bine, spre foarte bine din punctul meu de vedere!

Doogee BL7000

Dispozitivul vine cu o camera foto principala duala cu doi senzori de imagine de cate 13 megapixeli. Aceasta camera beneficiaza de flash LED, DSLR Mode si zoom digital 8x. Camera frontala a telefonului are un senzor de imagine de 13 megapixeli, ceea ce ne confirma ca item-ul este bine echipat din punct de vedere foto.

Doogee BL7000 este un telefon capabil de 4G LTE, are senzorul de amprente plasat pe partea din fata, ruleaza Andrid 7.1 Nougat si va putea fi achizitionat pentru moment doar pe negru. Conform estimarilor presei asiatice, telefonul va costa intre 200 si 230 de dolari. Phablet-ul va putea fi achizitionat cel mai probabil incepand cu luna septembrie.

Summary
Article Name
Doogee BL7000: pret, specificatii tehnice si pareri
Description
Compania Doogee este pregatita sa scoata pe piata o versiune foarte puternica, bazata pe o autonomie foarte mare.