Reviews, Stiri

Doogee BL5000 anuntat oficial » specificatii complete si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Arata bine, se misca bine, nu are un pret foarte mare si vine cu cateva specificatii foarte atragatoare. Nu este la fel de puternic precum Doogee Mix, dar este superior fara indoiala modelului Doogee X30, ambele dispozitive lansare recent pe piata de compania asiatica. Pe scurt, noul Doogee BL5000 este o surpriza placuta venita din partea micutei companii chineze Doogee si despre el, vom discuta in cele ce urmeaza.

Doogee BL5000 (2)


Specificatii tehnice importante

  • Ecran: Full HD de 5.5 inch, protectie Corning Gorilla Glass 5
  • Procesor: octa core
  • RAM: 4GB
  • ROM: 64 GB
  • Baterie: 5050 mAh
  • OS: Android 7.1 Nougat
  • Dotari foto: principala duala (13 + 13 megapixeli), frontala (8 megapixeli)

Doogee BL5000 carcasa eleganta care acopera specificatii bune

Noul model Doogee BL5000 pare un telefon de calitate inca de la prima vedere. In sensul ca design-ul sau este unul foarte atragator si lasa foarte usor impresia de telefon premium.
Finisajele sale sunt ultra moderne, iar combinatia de sticla si metal plus detaliile curbate ale marginilor impresioneaza consumatorul inca de la primul contact vizual. Noul handset vine cu ecran Full HD de 5.5 inch protejat prin Corning Gorilla Glass 5 si luminozitate de 650 niti.

Hardware destul de puternic si Nougat 7.1

Doogee BL5000 ruleaza din fabrica cel mai nou sistem de operare Android, versiunea 7.1 Nougat. Terminalul primeste astfel un ajutor important in ceea ce priveste performanta sa, garantand utilizatorului experiente agreabile si mai multa deschidere multitasking.

Procesorul sau este unul octa core cuplat cu 4GB memorie RAM si 64 GB memorie nativa si chiar daca producatorul nu ne ofera prea multe detalii in acest moment, pare clar vorba despre un chipset puternic si interesant asigurand o functionalitate. Sugestiva in acest sens este si capacitatea acumulatorului acestui terminal, despre care vom discuta in continuare.

Baterie de 5050 mAh – 10 minute asigura 24 de ore de autonomie

Doogee BL5000 (3)

Doogee BL5000 beneficiaza de o caracteristica foarte interesanta si, in acelasi timp, foarte importanta. Este vorba despre acumulatorul gigantic ascuns in partea din spate a telefonului si adapostit de carcasa eleganta a terminalului.

Cu o capacitate de 5050 miliamperi si echipat cu tehnologie fast charging de ultima generatie, acesta asigura dupa doar 10 minute de incarcare o autonomie de 24 de ore. In cele zece minute, terminalul ar trebui sa atinga pragul celor 40 de procente, ceea ce confirma statutul handset-ului.

Compania prezinta acest acumulator intr-o maniera foarte elegnata si placuta. Doogee BL5000 isi trage de altfel denumirea de la aceasta baterie. „BL” vine de la „Be Long”, iar terminatia din cifre reprezinta capacitatea bateriei. Jocul de cuvinte ales de DooGee este de asemenea unul inspirat „Be Long to You„, care poate insemna nu doar „iti apartine” ci si „o functionalitate de lunga durata si o autonomie pe masura”.

Doogee BL5000 dotari foto peste medie

Cel mai probabil, Doogee BL5000 se va adresa clasei mid-range, insa dotarile sale foto, par sa iasa din acest tipar. Terminalul vine cu o camera duala cu doi senzori de cate 13 megapixeli fiecare. Camera principala este echipata cu flash LED, autofocus, PDAF, zoom digital 8x si zoom optic 2x.

Specificatiile camerei frontale sunt de asemenea bune si vor satisface pretentiile amatorilor de selfie-uri. Camera frontala are o rezolutie de 8 emgapixeli cu lentile wide de 88 de grade plus functii ca face beauty 2.0 si flash LED.

Doogee BL5000 optiuni de conectivitate, pret si alte detalii

Doogee BL5000 (4)

Noul Doogee BL5000 are un sistem audio foarte interesant si destul de valoros, bazat pe doua difuzoare potente. Terminalul are senzorul de amprente (Dtouch 2.0) incorporat in butonul Home si beneficiaza de conectivitate de tip 4G-LTE cat 6.

Nu lipsesc optiuni imporante ca Wi-Fi dual – band, portul micro USB cu OTG, GPS cu A-GPS si GLONASS.

Doogee BL5000 poate fi achizitionat pe culori precum negru, auriu si albastru si este de asteptat sa coste putin peste 270 de euro (probabil putin peste 1100-1200 RON). Un pret excelent pentru un device atragator cu specificatii bune si peste toate, cu o baterie foarte puternica.

Puteti verifica si mai multe detalii despre acest dispozitiv pe pagina oficiala Doogee. Totodata, pe aceasta pagina, 10 dintre consumatorii care se vor inscrie cu adresa de email vor primi gratuit acest dispozitiv dupa lansarea sa oficiala.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Doogee BL5000
Price
Euro (estimativ) 270