Stiri

Apar primele detalii despre Xiaomi Mi MIX 3

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa ce a lansat pe piata acest concept bazat pe ecrane de tip bezel-less si corp all-ceramic in 2016, compania Xiaomi a obtinut incasari importante prin telefoanele sale din gama Mi MIX.

In septembrie, producatorul a lansat Xiaomi Mi MIX 2, un smartphone cu ecran 18:9 si format bezel-less pe trei laturi. E drept, prin acest device, Xiaomi a renuntat la conceptul all-ceramic si a trecut la o rama metalica plus ceramica in rest. Exista insa si o versiune de Mi MIX 2 all – ceramic unibody pe piata, pentru cei fideli acestui gen. Despre Mi MIX 2 puteti citi toate detaliile in acest review Xiaomi Mi MIX 2 de pe site-ul nostru.

Xiaomi Mi MIX 3 primele imagini

Lansarea modelului din acest an a avut loc cu o zi inainte ca iPhone X sa apara oficial in prezentarea de la Apple Park. Spre deosebire de device-ul celor de la Xiaomi, varful de gama de la Apple vine cu un display edge-to-edge, mai putin spectaculos poate, dar mai eficient, anunta specialistii.

Xiaomi Mi MIX 3

Insa, prin iPhone X, Apple a scapat de designul devenit stereotip dupa iPhone 6 si iPhone 6 Plus. In mod poate surprinzator, imaginea cu Xiaomi Mi MIX 3 scapata in presa ne duce inevitabil cu gandul spre iPhone X.

Cu toate ca nu avem inca informatii despre specificatiile telefonului si mai ales despre panelul sau, se pare ca setup-ul camerei principale arata exact ca pe iPhone X, fiind pozitionata de Xiaomi in pozitie verticala. Camera duala de pe spate, asa cum puteti observa din imaginea de mai jos este plasata in partea stanga, in format vertical. Tot pe spate, putem deslusi semnatura „Mi MIX, designed by Xiaomi” asa cum am vazut si pe precedentele modele de telefoane ale producatorului.

Xiaomi Mi MIX 3 (2)

Senzorul de amprente este prezent de asemenea pe partea din spate. Xiaomi va continua colaborarea si pentru acest device cu celebrul designer francez, Philippe Starck. Se asteapta ca telefonul sa mizeze pe cel mai nou chipset al Qualcomm, Snapdragon 845, procesorul cu care Xiaomi si va echipa si alt flagship Xiaomi Mi 7.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes