Stiri

Detalii si specificatii Xiaomi Mi Max 4 si Mi Max 4 Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Daca Xiaomi Mi Max 3 s-a dovedit a fi deja un real succes, compania chineza lucreaza deja intens la urmatorul mare release al gamei, Xiaomi Mi Max 4. Despre el, dar si despre „partenerul” sau de gama, Xiaomi Mi Max 4 Pro vom discuta si noi, pe scurt, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice pentru Xiaomi Mi Max 4 si Xiaomi Mi Max 4 Pro

Seria Mi Max de la Xiaomi este una dintre cele mai importante din portofoliul companiei din China. De actualitate este smartphone-ul Xiaomi Mi Max 3, ultimul lansat din aceasta serie in anul pe care abia ce l-am incheiat.

Totusi, unul dintre cei mai mari producatori din China in acest moment, Xiaomi lucreaza deja la succesorul acestui terminal, iar presa de specialitate a cules deja primele informatii importante despre viitorul smartphone de tip phablet,  Mi Max 4.

Conform unei postari de pe site-ul de microblogging, Weibo, noile telefoane, Xiaomi Mi Max 4 si Mi Max 4 Pro vor avea fiecare ecrane mari, cu aceeasi diagonala. Sursa sustine ca aceste terminale vor beneficia de ecrane de 7.2-inch, ecrane care vor fi construite in jurul unui decupaj elegant. Design-ul este oarecum similar cu ceea ce am descoperit in 2018 pe Xiaomi Mi Max 3, in sensul ca si noile Xiaomi Mi Max 4 si Mi Max 4 Pro vor avea corpuri compacte.

Xiaomi Mi Max 4 (1)

Constructia celor doua device-uri se bazeaza pe sticla. Atat Xiaomi Mi Max 4 cat si Mi Max 4 Pro vor fi telefoane de tip all-glass, iar protectia lor va fi asigurata de sticla Gorilla Glass 5 by Corning, atat pe fata, cat si pe spate.

Teoretic, Xiaomi Mi Max 4 se va baza pe un procesor Qualcomm Snapdragon 660, in timp ce Xiaomi Mi Max 4 Pro va avea la bord noul procesor Qualcomm Snapdragon 675. Ambele terminale se vor bucura de memorii generoase. Xiaomi Mi Max 4 si Mi Max 4 Pro vor avea la bord memorii RAM de 4GB sau 6GB RAM, dar si 64 sau 128 GB pentru stocarea de date in functie de versiunea aleasa de utilizator.

Fara dubii, in peisaj va aparea si noua interfata de la Xiaomi, MIUI 11, care va „acoperi” sistemul de operare Android 9.0 Pie. Se zvoneste ca Xiaomi Mi Max 4, dar si „partenerul” sau de gama vor avea la bord un senzor de imagine de 48 de megapixeli pe camera principala, senzor care va beneficia si de suport pentru captura de tip Super Nighe Scene.

Mi Max 4 se va baza de asemenea pe o baterie generoasa, menita sa asigure o autonomie de cel putin o zi, dupa o singura incarcare a telefonului. Acest acumulator ar urma sa aiba o capacitate de 5.800 de miliamperi, precum si suport pentur incarcare rapida. Pretul de plecare al smartphone-ului Mi Max 4 va fi de 230 de dolari, un pret excelent, chiar si pentru versiunea de 4GB RAM. Probabil ca versiunea mai puternica a smartphone-ului, cu 6GB RAM la bord, va avea un pret mai mare (in jur de 260 de dolari), iar versiunea top a lui Xiaomi Mi Max 4, cu 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date, ar putea depasi 300 de dolari, se arata intr-o informatie oferita de site-ul GizmoChina.

Cu informatii noi despre specificatiile Xiaomi Mi Max 4 siMi Max 4 Pro vom reveni si noi in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Max 4