Stiri

Detalii Samsung Galaxy S10 » varful de gama va avea senzor in display si camera 3D

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

In urma cu doua luni va anuntam primele detalii Galaxy S10,  adica unul dintre viitoarele varfuri de gama de la Samsung. Chiar daca in ultima perioada circula nenumarate zvonuri legate de acest dispozitiv, nu toate trebuie luate totusi in calcul, astfel ca incercam sa alegem cele mai bune informatii pentru dumneavoastra. Realitatea este ca, de fapt, aflam mai multe stiri despre Samsung Galaxy S10 saptamanal, decat despre apropiatul model Samsung Galaxy Note 9, urmatorul flagship high-end pe care sud-coreenii il vor aduce pe piata. Care sunt insa ultimele informatii despre Galaxy S10? Aflam in cele ce urmeaza.

 oferta de huse Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S10 cu scanner integrat in display si camera 3D cu propriul Face ID

Una dintre sursele credibile cand vine vorba despre telefoane ale celui mai puternic grup din Asia, Sammobile, anunta ca Galaxy S10 ar putea deveni primul device al companiei care va fi echipat cu senzor de amprenta in ecran.

Ceea ce n-ar fi totusi ceva atat de special, daca tinem cont ca Vivo a lansat Vivo X20 Plus UD cu aceasta functionalitate, inca din luna februarie 2018. In schimb, aceeasi sursa anunta ca Samsung lucreaza deja la camera 3D a noului telefon, pe care Samsung cauta prin orice mijloace sa-l faca unul special, tinand cont ca este un device aniversar pentru companie.

 oferta de huse Samsung Galaxy S9

Informatia este confirmata si de publicatia sud-coreeana, The Bell, care noteaza ca Samsung, in colaborare cu Mantis (o companie din Israel) lucreaza la un modul 3D propriu, similar cu ceea ce Apple a reusit sa aduca pe modelul Apple iPhone X. In cazul in care Samsung reuseste sa lanseze Galaxy S10 cu modul de scanare faciala 3D, probabil ca va renunta in acest context la celebrul Iris Scanner.

Aflam tot din publicatia The Bell, ca Samsung a solicitat deja furnizorilor sai parti importante din viitorul proiect Samsung Galaxy S10, mai putin cele pentru scannerul iris, ceea ce confirma si informatia de mai sus, conform careia companiai sud-coreeana va renunta la acest tip de scanner. Cu un senzor integrat in display si cu un 3D face-scanning la nivel de proiect pare destul de clar ca Samsung incearca sa evolueze si sa ridice nivelul viitorului sau varf de gama, ceea ce inseamna ca i-ar putea creste si pretul de achizitie.

Samsung Galaxy S10 (4)

Dincolo de impactul puternic pe care l-ar avea aceste implementari, pentru producator, introducerea unui modul 3D ar insemna si o imbunatatire dramatica a optiunii AR Emoji, care s-ar ridica acum la nivelul optiunilor pe care le ofera iPhone (sau poate chiar depasi). Este un pas firesc pe care compania il face, mai ales ca a promis ca nu va copia acest sistem emoji de la Apple. Aceasta camera ar urma sa asigure si alte elemente de detaliu, foarte atractive pe S10. Printre ele, fotografierea si imaginile de 360 de grade.

Sammobile scrie ca ecranul Samsung Galaxy S10 va avea doua variante: unul dintre ele va avea o diagonala de 5.8-inch, iar cel de-al doilea, dedicat modelului mai mare (Samsung Galaxy S10+), va avea 6.3-inch. Designul nu este foarte clar in acest moment, dar pare destul de sigur faptul ca Samsung nu va apela la „breton”.

Totusi, contul de Twitter, Ice Universe, sustine ca a pus mana pe un concept al viitorului Samsung Galaxy S10 si cunoscand faptul ca cei de la Ice Universe sunt specializati in astfel de informatii, putem lua in calcul imaginile oferita de ei.

Samsung Galaxy S10 (2)

Asa ar putea arata ecranul de pe Galaxy S10

Vedem asadar un posibil model Samsung Galaxy S10 cu ecran fara margini, care acopera practic, in totalitate, partea din fata a sasiului. Imaginea este neoficiala, dar pare sa se incadreze in speculatiile din ultima vreme.

Si sincer, fie ca aceasta informatie este una care se va transforma in realitate, fie ca nu, parca ne-am dori sa vedem un astfel de varf de gama in portofoliul Samsung.

Sursa:|thebell.co.kr|

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes