Stiri

Primele detalii despre Samsung Galaxy J6 Plus

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania Samsung a lansat pana cum pe piata in 2018 modelele mid-range Samsung Galaxy J6, Galaxy J8, Galaxy A6 si Galaxy A6 Plus. Toate aceste terminale beneficiaza de ecrane de tip Infinity Display si ofera diagonale mai mari decat de obicei.

Recent, sud-coreenii au introdus oficial si modelul Samsung Galaxy On6, telefon care poate fi momentan achizitionat doar in India. Conform site-ului XDA Developers insa, ar trebui sa ne asteptam ca in curand, cel mai mare producator de telefoane din Asia sa completeze gama si cu modelul Samsung Galaxy J6 Plus.

Publicatia amintita sugereaza ca anumiti contributori ai site-ului au avut acces la cateva fisiere firmware ale unui device de la Samsung, care are numele de cod „J6plte”. Handset-ul ar putea fi denumit de producator Samsung Galaxy J6 Plus LTE si s-ar adresa statelor din zona Commonwealth plus Serbia.

Tinand cont de faptul ca Samsung urmareste un proces de rebranding a seriei sale J (care ar urma sa se cheme On-Series), nu este exclus ca acest model, Samsung Galaxy J6 Plus sa debuteze oficial ca Samsung Galaxy On6+.

Specificatii posibile Samsung Galaxy J6 Plus

Aceeasi publicatie amintita si mai sus ne confirma faptul ca noul device ar imprumuta cateva dintre specificatiile tehnice ale modelului Samsung Galaxy J6. Conform fisierelor firmware care au ajuns la contributorii XDA Developers, noul model Samsung Galaxy J6 Plus ar beneficia de un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5.6-inch, aspect 18.5:9 si rezolutie HD+ adica 1480 x 720 pixeli.

In timp ce modelul clasic Galaxy J6 este echipat cu un procesor intern marca Samsung (Exynos 7870 SoC), noul Samsung Galaxy J6 Plus ar urma sa primeasca sprijinul unui chipset Snapdragon 450 de la Qualcomm.

Nu exista momentan informatii concrete despre camerele telefonului sau despre memoria RAM ori capacitatea de stocare a lui Samsung Galaxy J6 Plus, in schimb, in mod sigur device-ul va beneficia de slot microSD pentru extinderea memoriei native si va rula din fabrica Android Oreo.

Galaxy J6 Plus (2)

Printre alte specificatii deslusite din fisierele ajunse la XDA Developers, aflam ca Samsung Galaxy J6 Plus va beneficia de tehnologie GPS si Bluetooth de ultima generatie, precum si de senzor de amprente clasic si NFC. Foarte probabil, terminalul va fi echipat cu o baterie puternica de 4,350 miliamperi.

Nu stim inca detalii despre pretul de achizitie pe care l-ar putea avea acest telefon, insa daca el va fi unul de 300 de dolari asa cum se vehiculeaza pe surse neoficiale, atunci cred ca vom avea un telefon mid-range destul de putin atractiv ca raport specificatii pret. In principal pentru ca device-ul nu primeste un procesor din seria 6XX de la Qualcomm, dar si pentru ca ecranul va avea o rezolutie modesta la acesti bani, iar memoria RAM anticipam ca nu va depasi 3GB.

Ramane de vazut cate dintre informatiile XDA Developers se vor confirma. Vom reveni cu amanunte despre Samsung Galaxy J6 Plus in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy J6 Plus