Stiri

Apar detalii noi despre Xiaomi Mi 10 Pro. Cand ar putea fi lansat oficial noul smartphone

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro au numele de cod J2 si J1. Cele doua terminale vor fi lansate oficial in perioada urmatoare, iar presa din China scrie deja despre o buna parte dintre specificatiile pe care acestea le vor incorpora. Avem si noi detalii, in cele ce urmeaza.

Xiaomi Mi 10 Pro va beneficia de o super incarcare rapida

Se pare că Xiaomi lucrează la smartphone-urile Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro, care foarte probabil vor fi anunțate în luna februarie a anului următor. Mai multe surse credibile de informatii au dezvăluit faptul că Mi 10 Pro se poate încărca complet în aproximativ 35 de minute.

În conformitate cu un scurgerile de informatii venite de la un tipster cunoscut de pe site-ul chinezesc de microblogging, Weibo, Xiaomi a îmbunătățit funcția de încărcare rapidă din seria sa de top „Mi 10”. Astfel, Xiaomi Mi Pro se va putea încărca complet în aproximativ 35 de minute, ceea ce reprezinta o mega performanta pentru un terminal care vine de pe piata din aceasta zona. Cunoscutul tipster a adăugat că încărcarea wireless a Xiaomi de 50 W nu este încă pregătită și este posibil să nu fie pusă la dispoziția utilizatorilor în prima jumătate a anului 2020.

Mai multe persoane din anturajul Foxconn au dezvaluit de asemenea ca modelele Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro poarta numele de cod J2 si J1. Cu ceva timp in urma, terminalul Xiaomi MJ2001 J2E/C cu tehnologie 5G la bord se credea ca este Xiaomi Mi 10 si fusese aprobat din punct de vedere al certificarii 3C de oficialitatile din China. Acesta urma sa beneficieze de suport pentru incarcare rapida da 30W.

Listarea 3C a terminalului Xiaomi MJ2001 J1E/C cu tehnologie 5G se crede ca este Xiaomi Mi 10 Pro si aproape sigur aceasta a dezvaluit inclusiv faptul ca device-ul va fi livrat cu incarcatorul MDY-11-EB care accepta incarcare rapida la 66W.

In plus, pentru a incheia orice urma de indoiala legata de posibilitatea lansarii terminalului in perioada urmatoare, modelul Xiaomi Mi 10 Pro a fost confirmat tacit si de presedintele Xiaomi, Lin Bin. El i-a confirmat unui fan ca succesorul lui Xiaomi Mi 9 Pro se cheama Xiaomi Mi 10 Pro si va fi lansat in anul care vine. Momentan, dincolo de aceste detalii importante despre cele doua terminale la care Xiaomi lucreaza din greu, nu se stie mare lucru despre modelele cu care Xiaomi este gata sa faca senzatie, atat pe piata din China, cat si dincolo de granitele Asiei. Vom reveni si noi cu amanunte noi in perioada urmatoare.