Stiri

Detalii despre Vivo T1 5G. Noul smartphone va avea și o variantă în India

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Vivo promovează o nouă serie de telefoane în China, iar acum se pregătește de anunțul oficial în privința celui mai recent membru al familiei T.

Seria T a fost anunțată de producător încă din luna octombrie a anului trecut, iar compania este gata să debuteze smartphone-ul Vivo T1 5G în India. Vivo a creat un micro-site pentru lansarea Vivo T1 5G în India și pagina dezvăluie că dispozitivul se va lansa pe 9 februarie în această țară.

Mai mult, producătorul va începe să anunțe diverse specificații ale smartphone-ului începând cu data de 3 februarie. În plus, dispozitivul va fi vândut și prin intermediul Flipkart. În timp ce varianta indiană poate avea un set diferit de specificații, iată specificațiile variantei din China a Vivo T1 5G.

Specificații thenice pentru Vivo T1 5G. Smartphone-ul, la un pas de lansarea oficială

Noul model Vivo T1 5G are un ecran LCD IPS de 6,67 inchi cu o rezoluție full-HD+. Acest ecran vine cu un decupaj sub forma unei găuri plasate în centrul său, dar și cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Acest dispozitiv este alimentat de procesorul mid-range de la Qualcomm, modelul Snapdragon 778G, asociat cu până la 12 GB de RAM LPDDR5 și până la 256 GB de stocare UFS 3.1.

Vivo T1 primește un setup triple camera pe spatele dispozitivului. Aceasta include o cameră principală de 64 megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli. Frontal, noul smartphone vine cu o cameră de 16 megapixeli destinată pasionaților de selfie-uri și sesiuni de video-calling.

Telefonul este susținut de o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 44 W. Vivo T1 5G rulează pe OriginOS 1.0, o interfață dezvoltată in-house, care se bazează pe Android 11 în China. Varianta indiană ar urma să ruleze FunTouch OS 12 bazat pe Android 12.

În ceea ce privește opțiunile de conectivitate de pe Vivo T1, smartphone-ul include suport dual-SIM, 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.2, GPS, NFC, port USB Type-C și un port 3.5 mufă audio mm. Pentru securitate, primești un senzor de amprentă montat lateral.

Una peste alta, vorbim despre un smartphone de tip mid-range, unul dintre multele pe care Vivo le aduce pe piață de ceva vreme. Ne place aspectul telefonului, dar și faptul că vine cu o baterie suficient de mare. Procesorul este unul bun și eficient pentru acest segment de piață, iar modelul de top al seriei se anunță un pariu câștigător pentru producătorul chinez.

Vă reamintim că Vivo a lansat în acest an nu mai puțin de trei telefoane din segmente de piață diferite. Aventura Vivo în 2022 a început cu Vivo Y21T și a continuat cu Vivo Y21e, pentru ca recent să anunțe Vivo Y75 5G, un smartphone despre care ați citit deja detalii pe blogul nostru. Pentru alte informații despre produsele companiei, rămâneți alături de noi.

Etichete:

Vivo Vivo T1 5G