Stiri

Detalii despre Sony Xperia XA3: specificatii tehnice si informatii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Sony raman fideli design-ului lor „patratos” si pe viitoarele terminale din seria XA. Astazi, aruncam o privire peste randarile lui Sony Xperia XA3, un terminat interesant, pe care cel mai probabil compania nipona il va lansa oficial la CES.

Specificatii tehnice si informatii Sony Xperia XA3

Conform informatiilor oferite de site-ul GizChina, noul Sony Xperia XA3, urmasul modelului Sony Xperia XA2 este un smartphone mid-range, care nu renunta la trasaturile clasice ale telefoanelor Sony.

Sony Xperia XA3 (1)

Desigur, Sony Xperia XA3 are un ecran in format modern (18:9 spun primele randari), dar pe acest device nu veti gasi nici breton si nici forma clasica de la colturi, pe care o vedeti la alte terminale. Design-ul patratos marca inregistrata Sony ramane prim planul acestei serii.

Sony Xperia XA3 foto

Sub capota, producatorul japonez apeleaza la un procesor care in acest an, a fost si este considerat printre cele mai bune din zona mid-range. Modelul Snapdragon 660 de la Qualcomm este un octa core care nu doar ca se misca foarte iute, dar este si foarte eficient si consuma destul de putina energie.

Snapdragon 660 este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 512, pentru o experienta in gaming de calitate, dar si cu memoria RAM de 6GB.

Sony Xperia XA3

Sony Xperia XA3

Ecranul despre care vorbeam si ceva mai sus are o rezolutie 2160 x 1080 pixeli si o diagonala mare, de 5.9-inch. Conform GizChina, Sony Xperia XA3 va rula din fabrica noul sistem de operare al companiei Google, Android 9.0 Pie. Dimensiunile noului mid-range de la Sony se opresc la 155 milimetri inaltime si 68.3 milimetri latime, semn ca device-ul este usor manevrabil.

Latimea lui Sony Xperia XA3 atinge 8.4 milimetri in cel mai subtire punct al sau. Scannerul de amprente al terminalului este plasat pe lateral. Pe spate, device-ul are camera duala si ne asigura in plus de suport pentru jack-ul audio de 3.5 milimetri. Ai mai jos un video cu aspectul acestui device conform celor de la mysmartprice.com.

Trecem in revista si specificatiile sale cheie, mai jos:

Ecran de 5.9-inch cu rezolutie 1080 x 2160
Dimensiuni: 155.7 x 68.3 x 8.4mm
Memorie 6GB RAM
Memorie nativa 64 GB ROM
Procesor: Qualcomm Snapdragon 660 AIE octa-core
Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 5.0 Low Energy, GPS with A-GPS, GLONASS, BeiDou, 4G VoLTE, and a USB Type-C port.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia XA3