Stiri

Primele detalii despre Samsung Galaxy M33 5G. Modelul apare în baza de date GeekBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Samsung pregătește deja un nou smartphone din seria M. Este vorba despre Samsung Galaxy M33 5G, device care a vizitat baza de date a GeekBench. Mai multe detalii despre noul model, în cele ce urmează.

Samsung Galaxy M33 5G a vizitat site-ul GeekBench. Ce specificații ar urma să aibă

Unul dintre primele telefoane pe care Samsung le va lansa în acest început de an este Samsung Galaxy M33 5G. Potrivit presei internaționale, noul smartphone a vizitat deja site-ul de benchmark GeekBench, astfel că putem afla o parte dintre caracteristicile sale.

Modelul (SM-M336BU) ar urma să fie echipat cu un procesor Exynos 1200, o concluzie pe care o putem trage ușor după ce în imaginile din GeekBench putem constata descrierea ”s5e8825”. Acest procesor va fi susținut de o memorie de 6GB RAM.

Noul Samsung Galaxy M33 5G va rula din fabrică pe Android 12 OS, iar potrivit GeekBench, noul device a trecut cu brio primele teste. Acesta a bifat un scor de 726, respectiv 1830, în primele teste single-core și multi-core efectuate pe această platformă de benchmark.

În urmă cu câteva zile, Samsung Galaxy A53 5G a apărut în Geekbench cu exact aceleași specificații. Galaxy A53 5G era alimentat de Exynos 1200 SoC și avea 6 GB RAM. Cu toate acestea, scorul Galaxy M33 5G este la egalitate cu cel al Galaxy A53 5G, care a înregistrat 690 și 1846 ca scoruri în testele single core și multi core. Deci, ne putem aștepta ca telefoanele să aibă caracteristici foarte similare, cu excepția bateriei pe care o va avea Galaxy M33. Și asta pentru că, după cum știm, seria M este renumită pentru capacitatea mai mare a bateriei de pe telefoanele sale.

Samsung Galaxy M33 5G a fost certificat în SafetyKorea cu numărul de model EB-BM336ABN, care a arătat că specificațiile bateriei sunt așa cum ne așteptam, iar autonomia ar urma să fie una foarte bună, mai ales că bateria va avea o capacitate de (se pare) 6000 mAh. În afară de această certificare, Galaxy M33 5G nu a fost încă certificat nicăieri, ceea ce indică faptul că lansarea telefonului este la cel puțin câteva săptămâni distanță.

Teoretic, Samsung Galaxy M33 5G este succesorul modelului Galaxy M32 5G, device care a fost lansat pe piață în august, anul trecut.

Nu este deloc exclus ca pe noua serie să avem suport de încărcare rapidă, ceea ce reprezintă o veste foarte bună, pentru că versiunea trecută nu a avut decât încărcare la 15W și o baterie de 5.000 de miliamperi. Deoarece noul device are o baterie de 6.000 de miliamperi, ne putem aștepta și la o viteză mai mare de încărcare.

Cu toate că nu avem o dată oficială de lansare pentru Samsung Galaxy M33 5G, telefonul este planificat cel mai probabil pentru această lună. Nu se știe deocamdată dacă Galaxy M33 5G va fi un Galaxy A53 5G rebrenduit. Ne amintim că modelul anterior, Galaxy M32 5G a fost o versiune de rebranding a lui Galaxy A32 5G. Despre noul telefon, au apărut deja informații și pe GSMArena, unde puteți arunca o privire mai amplă asupra posibilelor specificații tehnice ale telefonului.

➡  Vezi și când apare Samsung Galaxy S22