Stiri

Detalii despre Samsung Galaxy A91 si Galaxy A90 5G. Telefoanele au fost listate oficial

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Au aparut primele detalii oficiale legate de Samsung Galaxy A91. Noul smartphone de la Samsung a fost listat si aduce cateva noutati foarte interesante. Discutam si noi despre ele in cele ce urmeaza.

Specificatii si detalii oficiale pentru Samsung Galaxy A91

Gigantul din Coreea de Sud a anuntat deja tehnologia sa Super Fast Charging 45W 2.0 pentru nava amiral Samsung Galaxy Note 10 Plus, care este disponibila la nivel global.

Pe pagina oficiala a producatorului, Samsung Electronics a listat acum alte doua terminale noi, compatibile cu tehnologia Super Fast Charging de 45W 2.0. Este clar ca aceste doua terminale vor primi suport pentru acest tip de tehnologie.

Dupa toate probabilitatile, cele doua noi terminale pe care Samsung le pregateste sa fie compatibile cu aceasta noua tehnologie sunt Samsung Galaxy A91 si Samsung Galaxy A90 5G. Ele sunt telefoanele listate de companie ca fiind compatibile cu tehnologia Super Fast Charging 45W 2.0

Din cate stim pana acum, Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10 Plus au fost echipate cu tehnologie Super Fast Charging dupa cum urmeaza:

  • – Galaxy Note 10 Plus cu Super Charging 2.0 la 45W
  • – Galaxy Note 10 cu Super Charging 2.0 la 25W

Conform celor mai noi informatii din presa de specialitate, Samsung Galaxy A91 va fi singurul telefon care accepta incarcare rapida la 45W cu ultima tehnologie disponibila.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale modelului Samsung Galaxy A91, aflam ca acesta este pregatit cu un ecran de 6.7 inch in diagonala, cu o camera incorporata in ecran asa cum am vazut deja pe modelele premium, Galaxy Note 10 si Note 10 Plus.

Pe de alta parte, Galaxy A90 5G va avea un ecran de 6.7-inch in diagonala dar cu decupaj de tip „picatura de apa”. Acest device, dupa cum ii spune si numele va avea suport pentru tehnologia 5G. Tinand cont de speculatiile anterioare si zvonurile de presa, Galaxy A90 are numarul de cod SM-A908 sau SM-A905, el urmand a fi disponibil in doua versiuni diferite. Mai mult ca sigur va avea o camera tripla pe spate, camera echipata cu tehnologia Tilt OIS.

Ambele terminale, atat Samsung Galaxy A91, cat si Galaxy A90 5G vor fi echipate cu procesorul Snapdragon 855 de la Qualcomm si cu cel mai nou sistem de operare de la Google. Dupa cum stim, Snapdragon 855 este construit pe o arhitectura de 7 nanometri si integreaza procesorul grafic Adreno 640. Modelul Samsung Galaxy A91 va include si tehnologia Snapdragon Elite Gaming, al carei obiectiv este imbunatatirea experientei de gaming a utilizatorilor. Teoretic, este vorba despre o alternativa pe care o ofera Qualcomm la tehnologia GPU Turbo de la Huawei despre care v-am scris si noi in trecut pe blogul nostru.Va reamintim ca Snapdragon 855 este un procesor care foloseste un modem 5G nativ, in timp ce fotografierea se poate face datorita acestui procesor si cu ajutorul algoritmilor AI pentru procesare.

Aproape sigur, Samsung Galaxy A91 va avea o viteza de pana la 2.8 Ghz prin procesorul sau Snapdragon 855. Acesta ar urma sa integreze patru nuclee eficiente de 1.8 Ghz, un nucleu foarte rapid cu viteza de care aminteam anterior (2.8 Ghz) si alte 3 nuclee de calibru, care ating viteze de 2.4 Ghz. Totodata, device-ul va beneficia de Qualcomm 3D Sonic Sensor, cititor de amprenta ce va fi integrat in display. Teoretic acesta ar putea sa recunoasca degetul chiar si atunci cand este umed.

In perioada urmatoare ar trebui sa avem mai multe informatii despre noile terminale Samsung Galaxy A91 si Galaxy A90 5G. Comentați în secțiunea de mai jos dacă aveți mai multe întrebări despre aceste modele și rămâneți la curent cu toate informatiile din lumea smartphone-urilor prin CatMobile. Nu uitati de oferta noastra de huse Samsung.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A91