Stiri

Au iesit la suprafata detalii despre OnePlus Nord CE 5G. Telefonul va avea procesorul Snapdragon 750G la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

OnePlus a confirmat aparitia noului model OnePlus Nord CE 5G (Core Edition). Chiar daca nu a oferit detalii despre specificatiile tehnice ale device-ului care urmeaza a fi lansat pe 10 iunie, presa internationala a descoperit ”ce ascunde” noul terminal al OnePlus.

Au iesit la suprafata detalii despre OnePlus Nord CE 5G. Telefonul va avea procesorul Snapdragon 750G la bord

Asadar, OnePlus Nord CE 5G se va baza aproape sigur pe un ecran de tip AMOLED, cu rata de refresh de 90Hz si cu o diagonala de 6.43 inch. Se pare ca vom avea o rezolutie Full HD +, una potrivita pentru ceea ce vrea OnePlus de la acest telefon.

Potrivit altor informatii, sunt sanse uriase ca OnePlus Nord CE 5G sa aiba la bord procesorul Snapdragon 765G. Camera sa principala va avea o rezolutie de 64 de megapixeli, iar alaturi de ea vor functiona alte doua camere foto. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, OnePlus Nord CE 5G va avea la dispozitie 16 megapixeli. In ceea ce priveste memoria RAM, se pare ca nu exista informatii concrete la acest capitol, dar speculatiile indica spre variante de 6GB si 64GB pentru stocarea de date sau 8GB cu 128 GB pentru stocarea de date.

OnePlus a confirmat deja ca OnePlus Nord CE 5G va fi un produs accesibil pietei. Uitandu-ne la specificatiile amintite mai sus si la ideea ca intr-adevar, aceasta versiune va fi una mai ieftina decat varianta originala, Nord, ne asteptam ca pretul acestui telefon sa fie cuprins intre 1200 si 1500 de lei.

Si pentru ca tot vorbim despre OnePlus, nu uita că, acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 2789 lei. Ceea ce e deosebit la telefoanele realizate de acest brand e faptul ca ”ele folosesc de obicei sisteme de operare bazate pe Android, dar, care sunt realizate in asa fel incat sa functioneze mai rapid si sa consume mai putina energie si ofera caracteristici foarte bune la preturi mai accesibile” scrie eMag in descrierea produsului.