Stiri

Detalii despre conceptul Xiaomi Mi 7

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Saptamana trecuta va prezentam primele zvonuri care au iesit la suprafata despre Xiaomi Mi 7, viitorul flagship al celor de la Xiaomi si succesorul proaspat lansatului Xiaomi Mi 6. De acesta data, informatiile despre Xiaomi Mi 7 merg intr-o alta directie si vizeaza conceptul terminalului pe care Xiaomi il pregateste pentru anul viitor.

Concept Xiaomi Mi 7

Zilele trecute, Xiaomi a lansat oficial Xiaomi Mi Mix 2, unul dintre cele mai asteptate telefoane ale companiei chineze din acest an. Dar producatorul chinez cu cea mai mare rata de crestere a vanzarilor din ultimii 5 ani de zile, se gandeste deja la lansarea viitorului Xiaomi Mi 7 care se va produce anul viitor.

Informatiile despre acest device incep sa curga cu repeziciune pe piata, cu toate ca ne mai desparte destul timp pana la lansarea sa oficiala. Conceptul noului Xiaomi Mi 7 se afla deja pe masa oficialilor Xiaomi iar cei de la Concept Creator au incercat sa-si imagineze proiectul chinezilor in acest video pe care il puteti savura in cadrul articolului nostru.

Stim deja ca Xiaomi Mi6 se bazeaza pe o constructie din sticla si metal, astfel ca cei de la Concept Creator presupun ca si viitorul Mi7 se va baza pe aceleasi materiale de constructie. Mi 7 va fi un dual SIM capabil de cele mai noi tehnologii posibile in materie de conectivitate. Mai mult decat atat, terminalul va fi motorizat de Qualcomm Snapdragon 835, procesorul octa-core pe 64 de biti pe care cel mai mare producator de chipset-uri din lume il pregateste pentru flagshipurile de anul viitor.

Pentru partea de multitasking, dar si pentru gaming, Mi7 se va baza pe cateva specificatii puternice. Intre acestea, The Leaker aminteste cei 8 GB dedicati memoriei RAM si placa video Adreno 560 GPU. Ecranul viitorului Xiaomi Mi 7 va fi un Quad HD IPS cu afisaj 18:9 si diagonala de 5.7 inch. Xiaomi va folosi un Scanner de amprenta de tip In-Screen, iar device-ul va beneficia de setup dual – camera. Cel mai probabil va rula din fabrica Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata MIUI 9. In ceea ce priveste spatiul nativ de stocare a datelor, informatiile converg spre versiuni de 64 si 128 Gb ROM. De aceasta data, Xiaomi se pare ca va renunta la mufa de 3.5 milimetri pentru casti.

Designul si conceptul Xiaomi Mi 7 imaginat de Concept Creator il puteti analiza in clipul de mai sus. Cel mai probabil, device-ul va fi lansat in luna februarie a anului viitor. Vom reveni, in mod evident, cu informatii legate de acest telefon in perioada urmatoare.

Summary
Detalii despre conceptul Xiaomi Mi 7
Article Name
Detalii despre conceptul Xiaomi Mi 7
Description
Primele detalii despre conceptul imaginat de Xiaomi pentru viitorul Xiaomi Mi 7 au aparut in presa datorita celor de la Concept Creator