Stiri

Iată cum ar putea arăta designul IQOO Neo 6 SE

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Designul iQoo Neo 6 SE a fost dezvăluit prin intermediul magazinelor online înainte de lansare. Telefonul va fi lansat în China, luna viitoare.

Se lansează IQOO Neo 6 SE

iQoo Neo 6 SE va fi anunțat în China, luna viitoare. Telefonul va fi succesorul iQOO Neo 5 SE care a fost anunțat anul trecut. Cu câteva zile înainte de lansarea oficială a device-ului, compania a început să accepte pre-rezervări ale telefonului prin intermediul magazinului său online oficial, JD.com și Suning.com.

Totodată, prin listarea telefonului pe aceste magazine, am putut vedea cum va arăta noul smartphone, precum și una dintre opțiunile de culoare disponibile.

Se pare că iQoo Neo 6 va putea fi achiziționat pe culoarea verde, dar potrivit producătorului chinez, telefonul va fi disponibil și pe culoarea portocaliu.

În colțul din stânga sus, iQoo Neo 6 va avea o cameră triplă pe partea sa din spate. De asemenea, însemnele IQOO sunt vizibile în jumătarea inferioară a telefonului. Se pare că designul noului device este similar cu cel al modelului iQoo Neo 6, care a fost recent anunțat în China.

Separat, compania a împărtășit teasere care confirmă că telefonul va avea un senzor principal de 64 de megapixeli cu suport pentru stabilizare optică a imaginii (OIS). De asemenea, se confirmă că telefonul împachetează o baterie de 4.700 mAh cu suport pentru încărcare blitz de 80 W. Presa de specialitate susține că telefonul ar urma să fie încărcat complet la 100% în doar 30 de minute.

Recent, iQoo a anunțat lansarea iQoo Neo 6 SE în China pe Weibo. Telefonul va include un procesor Snapdragon 870. În plus, compania a confirmat, de asemenea, că telefonul va veni cu 256 GB de stocare UFS 3.1 și încărcare rapidă de 80 W.

În ceea ce privește alte specificații tehnice, se pare că iQOO Neo 6 SE va veni cu un ecran OLED Full HD+ 120Hz de 6,62 inchi. De asemenea, este de așteptat ca telefonul să ruleze Android 12 cu OriginOS Ocean deasupra.

Etichete:

IQOO Neo 6 SE