Stiri

Design transparent pe Nothing Phone 1 – ”Un smartphone altfel” anunță producătorul

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 12 luni

Nothing Phone 1 este primul smartphone pe care îl va lansa compania Nothing. Vă reamintim că Nothing este un proiect al lui Carl Pei, unul dintre cei doi fondatori ai companiei OnePlus. Între timp, design-ul noului telefon Nothing Phone 1 poate fi văzut în presa internațională. ”Un smartphone diferit, altfel” așa cum îl anunța compania, device-ul pare într-adevăr să ofere un design diferit de ceea ce am văzut până acum pe piață.

Design Nothing Phone 1. Cum arată smartphone-ul pe care Carl Pei și noua sa companie se pregătește să-l lanseze oficial

Nothing este pregătit să debuteze luna viitoare pe piața smartphone-urilor cu Nothing Phone 1 și pretinde că va impresiona industria cu un produs unic. Și pentru a-și susține această afirmație, producătorul a trecut la treabp și a dezvăluit designul Nothing Phone 1. La prima vedere, putem spune într-adevăr, că nu seamănă cu nimic din ce am văzut până acum. Nothing Phone 1 este diferit și arată interesant.

Nothing Phone 1 a fost deja confirmat că are un design cu cadru plat atunci când producătorul a oferit primele detalii la acest capitol, dar acum, întregul panou din spate al smartphone-ului a fost anunțat pe social media .

După cum era de așteptat, device-ul preia câteva trăsături de la primul produs Nothing, Buds (1), inclusiv noul design transparent. Se pot observa, de asemenea, circuitele în formă curbată, un alt element de design interesant și atractiv spunem noi. Pe de altă parte, Nothing Phone 1 pare să aibă mai multe texturi în spate.

Noul smartphone are o configurație dual camera pe partea sa din spate, configurație însoțită de un blitz LED. Logo-ul ”Nothing” se află în stânga jos, în timp ce se poate observa și o mică comutare în colțul din dreapta jos.

Apoi există o bobină mare de încărcare fără fir care se află în centru. Se așteaptă ca benzile albe strălucitoare să fie lumini LED care ar putea străluci în întuneric pentru diverse notificări, cum ar fi un apel primit.

Se pot observa, de asemenea, trei șuruburi în zona superioară care sunt adăugate pentru a îmbunătăți aspectul general al dispozitivului.

În altă ordine de idei, Nothing a confirmat, de asemenea, că fiecare telefon Nothing 1 vândut în India va fi fabricat local . De asemenea, a confirmat că își extinde asistența pentru clienți în regiune pentru viitorul Nothing Phone 1.

Compania și-a conturat interesul pe care îl are în această zonă și a confirmat că va deschide peste 270 de centre de service autorizate în mai mult de 250 de orașe și va oferi „asistență pe tot parcursul anului prin canalele Nothing India”.

Se pare că Nothing Phone 1 va fi disponibil în această țară exclusiv prin Flipkart. Rămâne de văzut disponibilitatea modelului la nivel internațional.

sursa foto: GSMArena