Stiri

Samsung a confirmat data de lansare a navelor amiral Samsung Galaxy S9 si S9+

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In cadrul evenimentului Consumer Electronics Show (CES) 2018, compania Samsung Electronics a confirmat ca va organiza un eveniment special cu ocazia lansarii noii sale generatii de telefoane flagship, Samsung Galaxy S9 si S9+, luna viitoare. Practic, gigantul sud-coreean isi va lansa navele amiral la Mobile World Congress (MWC) de la Barcelona.

Cand va fi lansat Samsung Galaxy S9

Data de lansare Samsung Galaxy S9 » Samsung Electronics a confirmat in sfarsit ca pe 25 februarie, la o zi distanta dupa deschiderea Mobile World Congress 2018 isi va lansa oficial varfurile de gama din acest an. Evenimentul tehnologic de la Barcelona este programat intre 26 februarie si 1 martie.

Cele mai recente informatii despre Samsung Galaxy S9

Conform invitatiilor oficiale, producatorul va propmova ideea de „reimagined camera” pentru flagship-urile sale din acest debut de an. Au existat recent foarte multe informatii legate de upgrad-urile pe care compania le pregateste in materie de fotografie pe aceste terminale, iar marea noutate se anunta apertura „variabila” cu care va fi echipat modulul foto principal de pe S9 si S9+. Asta inseamna ca cele doua nave amiral isi vor putea regla diafragma automat intre F1.5 si F2.4 inainte de efectuarea pozei! Apertura variabila a fost vazuta pentru prima data in proiectul Samsung W2018.

Samsung Galaxy S9

Samsung confirma data de lansare a lui Samsung Galaxy S9

Pe de alta parte, se aude ca Samsung Galaxy S9 si fratele sau mai mare vor putea filma la rezolutie Full HD in super slow-motion, cu 480 de cadre pe secunda. Anul trecut, Samsung Galaxy S8 si S8+ putea filma in slow motion la rezolutie HD cu 240 de cadre pe secunda. Aranajamentul camerelor foto de pe spate se pare ca va fi unul vertical.

Alte specificatii importante pe care le asteptam in privinta acestor terminale ar fi urmatoarele:

  • – ecrane 18.5:9 Infinity Super AMOLED de 5.8 inch (Galaxy S9) si 6.2 inch (Galaxy S9+)
  • – Procesor Snapdragon 845 pentru versiunile disponibile in China si Statele Unite ale Americii, respectiv procesor intern Exynos 9810 pentru restul regiunilor
  • – memorii RAM de 4 GB si 6 GB
  • – o baterie de 3000 de miliamperi pe modelul Galaxy S9 si o baterie de 3500 de miliamperi pe modelul Galaxy S9 Plus

Pre-comenzile pentru aceste doua nave amiral de la Samsung vor debuta in martie, iar livrarile undeva in jurul datei de 16. Vom reveni in perioada urmatoare cu si mai multe informatii despre cele doua flagship-uri ale companiei sud-coreene.

Update: Nu uita ca am adus pentru tine primele huse Samsung Galaxy S9 si primele huse Samsung Galaxy S9 Plus din Romania. Verifica oferta noastra inca din aceasta perioada si profita de reducerile pe care le oferim!

Summary
Samsung a confirmat data de lansare a navelor amiral Samsung Galaxy S9 si S9+
Article Name
Samsung a confirmat data de lansare a navelor amiral Samsung Galaxy S9 si S9+
Description
Producatorul sud-coreean a anuntat data de lansare a navelor sale amiral din acest an, Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus