Stiri, Tutoriale

Ce se intampla daca spargi o sticla de bere peste Nomu S10 Pro

Home  »  Stiri  »  Tutoriale

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nomu S10 ProNomu S10 Pro este unul dintre smartphone-urile rugged importante pe care compania le-a lansat in acest an. Device-ul a fost prezentat la inceputul lunii si pe blogul nostru, iar ceea ce ne-a atras aproape instantaneu atentia a fost certificarea IP69 a device-ului.

Usor superioara certificarii IP68, certificarea IP69 permite modelului S10 Pro de la Nomu sa fie scufundat in apa, la o adancime de 2 metri, pentru o ora! Totodata, device-ul este si certificat MIL-STD-810G, in ceea ce priveste structura dura sau performanta in eventualitatea caderii.

Acest device, foarte rezistent, a fost supus unui test destul de dur, test pe care il veti putea observa mai jos.

Test Nomu S10 Pro, smartphone rugged foarte rezistent: ce se intampla daca spargi o sticla de bere peste el?

Telefoanele rezistente (rugged) castiga din ce in ce mai mult teren pe piata de telefonie mobila. Device-uri precum Ulefone Armor 2, Doogee S60 si Blackview BV8000 Pro ofera nu doar o rezistenta sporita pentru utilizator, dar si specificatii surprinzator de puternice.

Nomu este un producator care s-a axat de aproape 10 ani pe constructia de astfel de telefoane rugged. Unul dintre cele mai atractive este Nomu S10 Pro, smartphone lansat recent pe piata. Producatorul il recomanda ca fiind foarte rezistent atat la contactul cu apa, cat si la impactul cu obiective grele sau foarte ascutite.

Credeti in aceasta descriere a celor de la Nomu? Ei bine, avem posibilitatea sa aflam: ce se intampla daca spargi o sticla de bere (plina) peste Nomu S10 Pro? O sticla de bere cu o greutate de 1.1 Kilograme care cade de la o inaltime de 80 de centimetri fata de sol, pe un telefon care cantareste putin peste 200 de grame?! Testul pe care il veti putea urmari mai jos a fost promovat de site-ul GizmoChina. Credeti ca Nomu S10 Pro a rezistat? Va lasam sa aflati deznodamantul la finalul clipului de mai jos:

Nomu S10 Pro specificatii tehnice cheie

  • Certificare: IP69 Waterproof poate rezista in apa pentru o ora la 2 m adancime
  • Sistem de operare : Android 7.0 pur
  • Baterie: : 5000mAh Li-polymer battery
  • Certificare militare: MIL-STD-810G
  • Memorie: 3GB RAM+32GB ROM
  • Procesor: MT6737T quad-core 64bits 1.5GHz
  • Dotari foto: 8.0 MP Sony principala +5.0MP frontala
  • Display: 5.0 HD Corning Gorilla Glass 3
  • Optiuni: Quick charge/ OTG
  • NXP SmartPA: sunet excelent, clar si tare

sursa: Gizmochina

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes