Stiri

Cum vor arata Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL

Home  »  Stiri

Marian

acum 6 ani

Concept Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL » Anul trecut, Google Pixel 2 a fost lansat cu un ecran care imbratisa traditionalul aspect 16:9, iar acest detaliu a fost considerat unul dintre putinele dezavantaje reale ale telefonului, care nu s-a inscris in trendul anului 2017. Google Pixel 2 XL in schimb a imbratisat acest trend, iar reactiile au fost mai mult decat pozitive, insa chiar si-asa, designul celor doua terminale a fost usor de criticat de catre specialisti.

Concept Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL via Concept Creators

Probabil ca este mult prea devreme pentru a discuta despre specificatiile si viitorul design al telefoanelor Google Pixel 3 si Google Pixel 3XL, dar,, cu toate acestea, aproape sigur in acest an vom avea ambele telefoane de la Google cu ecrane in format 18:9.

Cei de la Concept Creators au realizat cateva concepte de design pentru Google Pixel 3, iar in clipul de mai jos, va puteti face o idee asupra aspectului a doua dintre navele amiral cele mai asteptate in noul an.

Conceptul Pixel 3 arata ca Google incearca sa pastreze design-ul cu doua tonuri pe spate, la fel ca si in cazul predecesorilor sai. Telefonul poate fi admirat in mai multe combinatii de culori, de la alb, pana la negru, albastru si rosu.

Cea mai mare parte din spatele device-ului pare sa fie din metal, iar portiunea care gazduieste camera foto, se vrea a fi din sticla. In ceea ce priveste aspectul frontal al device-ului ne ofera un ecran alungit, inconjurat de margini foarte subtiri. De asemenea, frontal, se poate observa perechea de difuzoare.

Cei de la Concept Creators se pare ca s-au bazat pe un device care va incorpora o memorie de 6 GB RAM, plus 64 GB dedicati capacitatii de stocare a datelor. Fara indoiala, procesorul care va echipa acest telefon va fi Snapdragon 845 de la Qualcomm, cel mai puternic dintre chipset-urile pe Android din acest an. Designer-ul speculeaza ca Google va apela la un modul dual pentru camerele de pe spate doar in cazul telefonului Google Pixel 3 XL.

Concept Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL

Revenind la partea din spate a conceptului imaginat de specialistii de la CC, observam ca acolo, Pixel 3 va avea si scannerul de amprente, in timp ce butoanele fizice par plasate in partea din dreapta a telefonului. In schimb, butonul Power are o textura diferita, ceea ce-l face foarte usor de observat. Toate aceste detalii au caracter strict informativ. Concept Creators subliniaza ca nu exista niciun moment siguranta ca Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor arata astfel. Prin urmare, va invitam si noi sa tratati cu rezervele de rigoare acest articol.

sursa: Concept Creators si GizmoChina

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes