How To

Cum utilizezi WhatsApp pe mai multe dispozitive

Home  »  How To

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Iată un ghid pas cu pas despre cum utilizezi WhatsApp pe mai multe dispozitive.

Mult așteptata funcție Multi-Device de la WhatsApp a intrat în sfârșit în aplicație. Funcția permite utilizatorilor să utilizeze WhatsApp pe web și pe alte desktopuri fără a avea telefonul pe care îl utilizează zi de zi, conectat la internet.

Funcția a fost solicitată de mai multe ori în trecut de către utilizatori, iar explicația este simplă: pentru utilizatori, este mai ușor să rămână sincronizați între telefon și desktop. Înainte de a continua ghidul, asigurați-vă că aveți instalată cea mai recentă versiune beta a WhatsApp. Iată un ghid pas cu pas despre cum utilizezi WhatsApp pe mai multe dispozitive.

Cum utilizezi WhatsApp pe mai multe dispozitive

Pasul 1: Deschide WhatsApp și faceți click pe cele trei puncte din partea din dreapta, sus. Apoi faceți click pe opțiunea ”Linked devices” sau ”Dispozitive conectate. Într-adevăr, vei observa că opțiunea ”WhatsApp Web” a fost acum înlocuită. Acesta este pasul 1 care te ajută să înțelegi cum utilizezi WhatsApp pe mai multe dispozitive

Pasul 2: După ce faceți click pe opțiunea Linked Devices, veți fi întâmpinat de un mesaj: ”Try new improvements” sau ”Încercați îmbunătățiri noi”. Acum faceți click pe opțiunea ”Learn more” sau ”Aflați mai multe”

Pasul 3: WhatsApp vă oferă o declinare a responsabilității cu privire la câteva probleme cu care s-ar putea să vă confruntați în timp ce utilizați funcția. Este de așteptat, deoarece este o versiune beta. De asemenea, vă puteți anula în orice moment din versiunea beta, conform alegerii dvs., din același ecran. De asemenea, vă puteți alătura din nou oricând după aceea.

Pasul 4: Acum, după ce v-ați înscris în versiunea beta, reveniți la un ecran și faceți clic pe „Conectați un dispozitiv”.

Pasul 5: Acum urmați procesul obișnuit de scanare a unui cod QR pe ​​computer pentru a vă conecta telefonul la aplicația desktop / web. Apoi, puteți opri internetul pe telefon și veți observa că WhatsApp va funcționa în continuare pe computerul dvs. fără probleme. Anterior, telefonul trebuia să fie conectat tot timpul la internet pentru ca WhatsApp să funcționeze pe computer.

Deci, acesta a fost ghidul nostru care te ajută să înțeli în mare cum utilizezi WhatsApp pe mai multe dispozitive. Această funcție de WhatsApp rezolvă cu siguranță multe probleme pentru cei care se află în fața unui desktop pentru cea mai mare parte a zilei.

Etichete:

Whatsapp