How To

Cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram

Home  »  How To

catmobile

acum 3 ani

Vrei sa stii cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram? Ai ajuns in locul potrivit!

Aplicatia Telegram a lansat un nou update prin intermediul caruia utilizatorii pot importa chaturile de pe Whatsapp pe Telegram, atat pe dispozitivele iOS cat si pe cele cu Android. Iti vom explica in cele ce urmeaza, pe scurt, dar cat mai simplu, cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram. Ramai alaturi de noi.

Cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram?

Foarte multi utilizatori si-au instalat Telegram si Signal, doua aplicatii de comunicare care seamana cu Whatsapp, dar foarte multi dintre ei, nu au renuntat la serviciile celei mai cunoscute retea de mesagerie instant din lume. Intre timp, Telegram a depast 500 de milioane de instalari, detaliu fara precedent in istoria companiei, si si-a anuntat utilizatorii ca pot importa chaturile de pe Whatsapp pe Telegram, atat pe dispozitivele iOS cat si pe cele cu Android. Cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram? Iti explicam imediat.

Cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram?

Iată un proces simplu despre cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram în câțiva pași simpli. V-ați gândit vreodată să vă schimbați datele dintr-o aplicație de socializare în alta pentru că vă plac mai mult funcțiile pe alta, dar nu puteti face asta din cauza lipsei de funcționalitate? Nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece Telegram s-a acoperit atunci când a lansat funcția în cea mai recentă actualizare a acesteia, unde puteți muta chat-urile de la WhatsApp la Telegram. Unele modificări recente în politica de confidențialitate WhatsApp au provocat, de asemenea, utilizatorii să treacă de la WhatsApp la Telegram. Deoarece utilizatorii fac această schimbare, Telegram a devenit cea mai descărcată aplicație la nivel global în luna ianuarie și a ajuns pe primul loc conform ultimelor date de la Sensor Tower, cu 63 de milioane de instalări, în timp ce WhatsApp a scăzut la numărul 5. Telegram a adăugat funcționalitatea de migrare în cea mai recentă versiune 7.4.1, astfel încât este posibil să doriți să vă actualizați aplicația înainte de a continua procesul de transfer al chaturilor. Procesul este simplu și nu trebuie să transpiri gândindu-te că este dificil. Asadar, iata cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram.

Cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram pe Android

  • 1. Deschideți un chat în WhatsApp și apoi atingeți cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus.
  • 2. Apăsați Export Chat> selectați Telegram în meniul Partajare.
  • 3. Vi se va cere să restaurați cu sau fără suport media. Selectați opțiunea conform preferințelor dvs.
  • 4. Acum, va trebui să așteptați pe ecranul de import până când Telegram vă transferă cu succes mesajele și procesul se finalizează.

Cum transferi conversatiile de pe WhatsApp pe Telegram pe iOS

  • 1. Deschideți un chat în WhatsApp, apoi atingeți zona din dreptul imaginii de profil a unui contact din partea de sus.
  • 2. Apăsați Export Chat> selectați Telegram în meniul Partajare.

Pe iOS, puteți merge, de asemenea, la ecranul principal de chat al WhatsApp, apoi glisați la stânga pe un chat pentru a exporta respectivul chat specific, atingând „Export Chat”. Conform Telegram, mesajele pe care le veți importa vor purta marcajele de timp originale, ceea ce înseamnă că veți putea vedea când au fost trimise sau primite, la fel cum ați văzut pe WhatsApp. De asemenea, mesajele și suporturile transferate nu vor ocupa spațiu suplimentar pe telefonul dvs. smartphone, deoarece vor fi mutate pe serverele Telegram.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro.

Etichete:

android Telegram