How To

Cum ștergi automat mesajele din Telegram

Home  »  How To

catmobile

acum 3 ani

Legatura dintre Facebook si WhatsApp precum si securitatea care poate afecta in opinia utilizatorilor, date confidentiale, a determinat un exod masiv al userilor spre Telegram sau Signal. Si asta fara ca serviciul de comunicare sa-si fi facut atat de discutatul update. Foarte multi utilizatori si-au instalat Telegram si Signal, doua aplicatii de comunicare care seamana cu Whatsapp, dar foarte multi dintre ei, nu au renuntat la serviciile celei mai cunoscute retea de mesagerie instant din lume.

Telegram a introdus recent o nouă funcție de tip Snapchat, cu ajutorul căreia mesajele se vor șterge automat după o perioadă de timp stabilită. Iată un ghid pas cu pas despre cum să activați caracteristica.

Cum ștergi automat mesajele din Telegram

Telegram a introdus în ultima vreme o serie de funcții noi în aplicația sa, astfel încât utilizatorii să aibă cea mai bună experiență în comparație cu orice altă aplicație de tip chat.
Telegram a lansat recent o nouă actualizare în care acum puteți seta mesajele pentru ștergere automată după o perioadă de timp stabilită. Dacă nu știți cum funcționează, permiteți-ne să vă ajutăm. Iată cum ștergi automat mesajele din Telegram

Funcția menționată este introdusă în aplicația Telegram versiunea 7.5, ceea ce înseamnă că mai întâi va trebui să aveți instalată cea mai recentă actualizare înainte de a continua. După ce ați actualizat aplicația, mergeți la grupul sau chatul personal în care doriți să activați ștergerea automată a mesajelor și apoi:

  1. Faceți clic pe cele 3 puncte din dreapta sus în Android sau selectați un mesaj în iOS și faceți clic pe ștergeți chatul din stânga sus.

  2. Faceți clic pe „Șterge istoricul” în Android sau atingeți „Activați ștergerea automată” în iO

  3. Selectați perioada de timp după care doriți ca mesajele să fie șterse automat (24 de ore sau o săptămână).

  4. Acum, faceți clic pe „Activați ștergerea automată” (în Android) și voila!

Acum ai aflat cum ștergi automat mesajele din Telegram. Deja aveți activată ștergerea automată, ceea ce înseamnă că orice mesaj pe care îl trimiteți sau primiți în cadrul grupului sau un chat personal va fi șters după perioada de timp setată. De asemenea, puteți arunca o privire la cât timp mai rămâne pentru ștergerea unui anumit mesaj, deoarece toate mesajele arată o numărătoare inversă până la timpul lor de ștergere, pe care îl accesați pur și simplu atingând mesajul din Android sau apăsând lung pe mesajul din iOS

Află și:

Citește și:

Etichete:

Telegram