How To

Cum se utilizează widgeturile în Telegram?

Home  »  How To

catmobile

acum 3 ani

Telegram vrea să facă din aplicația sa, aplicația ideală atunci când cineva se gândește la o aplicație de chat și, ca rezultat al acestei dorințe, aplicația nu vrea să rateze niciun fel de caracteristici pe care le oferă orice altă aplicație. Astfel, aplicația a lansat ieri o nouă versiune care vine cu „Widget-uri” despre care vom vorbi în cele ce urmează. Vom afla cum se utilizează widgeturile în Telegram în câțiva pași.

Widgeturile au fost introduse pe iOS odată cu iOS 14, în timp ce pe Android, această opțiune a ajuns încă din primele zile ale noii versiuni. Puteți pune widget-uri pe ecranul de pornire, acolo de unde veți primi informații rapide despre ceea ce se întâmplă în interiorul aplicației, astfel încât să nu trebuie să deschideți aplicația neapărat și apoi să căutați și să accesați pagina respectivă.

Widgeturile Telegram fac exact același lucru. Aplicația are două tipuri de widgeturi, inclusiv un widget de chat și un widget de comandă rapidă. Widgetul de chat afișează o previzualizare a mesajelor recente, în timp ce Widgetul de comenzi rapide afișează numai nume și imagini de profil. Va trebui să fiți pe cea mai recentă versiune de Telegram, adică versiunea 7.5, pentru a profita de widgeturi. Cum adăugăm aceste opțiuni și cum se utilizează widgeturile în Telegram? Aflăm pe scurt, imediat

Cum se utilizează widgeturile în Telegram?

  1. Țineți apăsat pe ecranul de pornire, apoi atingeți Widget-uri pe Android sau butonul (+) de pe iOS

  1. Căutați Telegram.

  1. După ce îl găsiți, faceți clic și țineți apăsat pe tipul de widget pe care doriți să îl adăugați

  2. Apoi selectați chat-urile pe care le doriți în widget și apoi faceți clic pe „Terminat” în dreapta sus.

Conform Telegram, pe Android, chat-urile și mesajele din widget vor fi întotdeauna actualizate și puteți extinde în continuare widget-ul pentru a prelua mai mult din ecran și pentru a afișa chat-uri suplimentare. Pe iOS, widget-urile vor primi date noi doar ocazional și nu pot fi extinse din cauza limitărilor sistemului.

Vă reamintim că Telegram a bifat și alte opțiuni noi în ultima vreme. Găsești pe blogul nostru detalii despre cum ștergi automat mesajele din Telegram sau cum transferi conversațiile de pe WhatsApp pe Telegram. De asemenea, oficialii companiei au anunțat că permite aplicația importul chaturilor în propria aplicație de pe Android și iOS.