How To, Stiri

Cum se instaleaza iOS 11 Public Beta

Home  »  How To  »  Stiri

Jean Codreanu

acum 4 ani

Cum se instaleaza iOS 11 Public Beta? Cei de la Gizmodo ne explica acest procedeu in cativa pasi simpli, pe care va invitam sa-i urmati in cazul in care doriti sa treceti la aceasta noua versiune. iOS 11 a fost lansat oficial in versiune beta si ati putut citi cate ceva despre acest eveniment si pe site-ul nostru, la inceputul lunii iunie.

Cum se instaleaza iOS 11 Public Beta

Fara indoiala, pasul spre acest nou sistem de operare va transforma iPhone-ul sau iPad-ul dumneavoastra si-l va face mai cool ca niciodata. Dar…mare atentie, sa nu existe si alte consecinte.

Trebuie sa tineti cont ca nu toate dispozitive Apple pot rula noul iOS 11. Inainte de a afla cum se instaleaza iOS 11 Public Beta retineti ca daca nu aveti un macar un iPhone 5s la dispozitie sau un iPad de a cincea generatie (chiar si un iPad Mini 2 sau iPad Air 1 sau 2), nu demarati actiunea de a instala iOS 11. Aceasta versiune poate fi de asemenea instalata si pe a sasea generatie de iPod Touch.

De asemenea, inainte de a afla cum se instaleaza iOS 11 Public Beta nu ezitati sa faceti un back up device-ului dumneavoastra. Exista posibilitatea sa va intoarceti apoi la vechiul iOS 10 in cazul in care considerati noua versiune putin prea complicata pentru gadget-ul dumneavoastra, insa atentie, pentru ca nu va fi chiar usor de facut asta.

Nu in ultimul rand, pana cand noul sistem de operare va fi oficial lansat in versiunea sa finala, trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta versiune Public Beta s-ar putea sa nu va multumeasca intru totul si sa va dea mari batai de cap. Nu excludeti din lista nervilor prabusirea aplicatiilor, inchiderea lor automata, diminuarea vietii bateriei si asa mai departe. E foarte posibil sa va loviti de aceste probleme dupa ce aflati cum se instaleaza iOS 11 Public Beta si purcedeti la procesul de instalare propriu zis.

Daca sunteti constienti insa de toate aceste idei si asteptati cu nerabdare sa aflati cum se instaleaza iOS 11 Public Beta: ramaneti cu noi. Apoi mergeti pe aceasta pagina (Apple Beta Software Program), conectati-va cu ID-ul dumneavoastra Apple, acceptati acordul si navigati spre fila iOS de unde veti descarca software-ul iOS 11.

Dispozitivul dumneavoastra va deschide optiunea „Profile”, iar dumneavoastra va trebui sa apasati „Install” pana cand telefonul reporneste. In cele din urma, atunci cand telefonul se redeschide, verificati o noua actualizare de software, iar gadget-ul va descarca cea mai recenta versiune iOS Beta. Cam asta este tot ceea ce trebuie sa faceti. Ulterior, ar trebui sa va bucurati de noua optiune iOS beta, dar asteptati-va si la neplaceri. Pana la versiunea finala, aceste neplaceri sunt inevitabile.

Summary
Cum se instaleaza iOS 11 Public Beta
Article Name
Cum se instaleaza iOS 11 Public Beta
Description
Versiunea beta a noului sistem de operare al Apple a fost lansata oficial: afla de aici cum se instaleaza iOS 11 Public Beta
Author
Publisher Name
https://catmobile.ro/