How To

Cum se creează o listă Twitter și ce scop are ea

Home  »  How To

catmobile

acum 3 ani

O listă pe Twitter se poate dovedi cu adevărat utilă pentru influenceri, pe măsură ce câștigi mai mult control asupra experienței tale pe Twitter.

Puteți găsi persoanele potrivite la care să vă conectați și vă puteți personaliza, de asemenea, experiența pe Twitter în modul dorit. Lista Twitter a fost adesea trecută cu vederea de către influenceri, chiar dacă este disponibilă din 2009.

Cum se creează o listă Twitter

Twitter a fost și rămâne o platformă majoră de socializare pentru mulți influenceri pentru a interacționa cu publicul lor. Îi ajută să se angajeze mai eficient cu publicul cu ajutorul tweet-urilor, precum și cu o funcție introdusă recent, numită Flote. Din păcate, în România, Twitter nu se bucură de un impact la fel de puternic precum în alte țări din Europa sau America de Nord.

Revenind la esențial, o altă caracteristică importantă de pe Twitter, care este adesea trecută cu vederea de către influenceri și nu numai, este „Lista Twitter”. Vorbim despre o opțiune care poate fi importantă nu numai pentru influenceri, ci și pentru publicul larg, pentru că listele Twitter sunt o modalitate excelentă de a vă personaliza fluxul de twitter. Să vorbim despre asta astăzi.

Ce este o listă Twitter?

O listă Twitter adună pur și simplu un grup de utilizatori de Twitter, astfel încât să vă puteți organiza utilizatorii în mod eficient și, de asemenea, să vă gestionați tweet-urile în funcție de modul în care doriți.

Cu listele de pe Twitter, puteți urmări tweet-urile de la un anumit grup de utilizatori, care sunt separați de întreaga dvs. listă de „urmăriți”. O listă de twitter poate fi, de asemenea, publică, ceea ce înseamnă că puteți urmări listele altor persoane sau pur și simplu creați propria dvs. listă.

Puteți găsi cu ușurință persoanele potrivite cu care să vă conectați și chiar clienții de afaceri.

Cum se creează o listă Twitter?

In următoarele rânduri vei afla cum se creează o listă Twitter.

În primul rând, accesați pagina de profil și faceți clic pe butonul meniu din colțul din stânga sus, apoi faceți clic pe liste. Dacă sunteți pe desktop, imediat ce vă conectați, veți vedea pictograma Liste din meniul de navigare din stânga.

După ce faceți clic pe „Liste”, faceți clic pe butonul albastru cu „Creați o listă”.

În pagina următoare, puteți adăuga o imagine de copertă la listă, un nume, o descriere și, dacă doriți să păstrați lista dvs. privată, comutați opțiunea „Privat”.

Apoi, vă va duce la lista dvs. Dar aici, nu veți vedea nimic deoarece nu ați adăugat niciun utilizator. Pentru a adăuga utilizatori la lista dvs., accesați profilul lor, faceți clic pe butonul meniu din dreapta sus (pe mobil) și acolo veți vedea opțiunea numită „Adăugați la listă”.

După ce adăugați acel utilizator la lista specificată, puteți reveni la lista respectivă pentru a vizualiza tweet-urile și pentru a gestiona conținutul în consecință.

Cum să vă editați lista Twitter?

Pentru a vă edita lista, navigați mai întâi la lista specifică.

După ce vă deschideți lista, veți vedea un buton „Editați lista” sub numele și numele de utilizator. Apasa pe el.

Apoi, faceți clic pe gestionați membrii. De aici, puteți elimina membrii din listă.

Dacă vreți vreodată să ștergeți o listă, navigați la aceasta, faceți clic pe „Editați lista”, apoi faceți clic pe Ștergeți lista.

Cum să urmăriți listele altor persoane de pe Twitter?

Dacă vreți vreodată să urmăriți listele altor utilizatori, mergeți mai întâi la profilul acestora.

Acum, din butonul de meniu din dreapta sus, faceți clic pe „vizualizați listele”, poate fi văzut și într-o captură de ecran de mai sus.

Selectați listele pe care doriți să le urmăriți.

Cum să distribuiți lista dumneavoastră Twitter?

Accesați lista pe care doriți să o distribuiți.

Acum, faceți clic pe pictograma „Distribuiți” din pagina de detalii a listei și selectați cum doriți să o distribuiți.

Care sunt avantajele unei liste Twitter?

Cu o listă Twitter, puteți simplifica și controla experiența dvs. Twitter. Puteți selecta anumite persoane dacă doriți să vedeți tweet-uri numai din acele persoane. Le puteți clasifica în diferite categorii.

De exemplu, o listă personală pentru toți membrii familiei și prietenii dvs., o listă legată de muncă pentru toate tweet-urile dvs. legate de afaceri etc. Puteți găsi, de asemenea, clienți de afaceri prin lista altor persoane, iar aceste liste vă pot ajuta, de asemenea, să vă conectați mai bine la public.