How To

HOW TO | Cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse de pe un telefon Android

Home  »  How To

catmobile

acum 6 ani

Cu totii iubim sa facem poze si sa inregistram clipuri video in viata noastra de zi cu zi. Cu toate astea, ce se intampla daca accidental stergem anumite poze sau clipuri din telefonul nostru Android? Vestea buna este ca si daca ai facut asta, poti recupera acele fisiere, iar noi te invatam astazi cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse de pe telefonul tau Android.

Cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse

Metodele pe care o sa ti le prezint mai jos te vor ajuta sa recuperezi aceste fisiere pe care le-ai sters din greseala. Citeste cu atentie ceea ce urmeaza, asigura-te ca ai facut pasii respectivi si asa vei afla cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse. Sa incepem!

#Metoda 1

Prima metoda care te ajuta sa afli cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse pe un dispozitiv Android, necesita instalarea unui tool suplimentar.

Pentru inceput va trebui sa instalezi aplicatia Recuva File Recovery pe PC-ul tau. Cele mai importante avantaje pe care le ofera Recuva sunt:

  • – un-delete pentru fisierele de pe computer
  • – recuperarea email-urilor sterse
  • – stergerea definitiva a unor fisiere pe care vrei sa le stergi pentru totdeauna
  • – restore pentru anumite documente Word nesalvate

Pasul 1: Lanseaza aplicatia si conecteaza-ti telefonul Android prin cablu USB

Recuva 1

Pasul 2: Selecteaza formatul fisierului pe care vrei sa-l recuperezi de pe device-ul tau Android. Eu iti recomand sa selectezi toate fisierile si sa recuperezi tot ceea ce ai sters de pe telefonul tau Android.

Recuva 2

Pasul 3: Selecteaza un drive extern care apartine de telefonul tau mobil si apasa OK

Recuva 3

Pasul 4: Recuva iti va scana fisierele sterse si vei putea alege pe care vrei sa le recuperezi pe computerul tau.

Recuva 4

Si asta e tot. Aceasta este prima metoda prin care ai aflat cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse. Mergem mai departe.

Citeste si: Top 10 virusi periculosi pe Android

#Metoda 2

A doua metoda importanta prin care vei afla cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse. Si ea tine de MobiKin Doctor, cea mai profesionala dintre aplicatiile Android prin care poti realiza aceasta operatiune de recuperare. Iata ce trebuie sa faci!

Pasul 1: Inainte de toate, descarca MobiKin Doctor pe computerul tau.

MobiKin 1

Pasul 2: Ai nevoie sa activezi optiunea USB Debugging pe telefonul tau Android, iar apoi sa te conectezi cu telefonul mobil la computer, cu ajutorul unui cablu USB

MobiKin 2

Pasul 3: Daca telefonul tau este rootat, adica iti permite accesul la orice detaliu software si poti modifica in el mai multe decat au dorit producatorii de telefoane sa-ti permita , atunci bifeaza optiunea „allow” care permite aplicatiei MobiKin sa faca ceea ce trebuie sa faca

MobiKin 3

Pasul 4: Aici va trebui sa selectezi toate pozele / clipurile video pe care telefonul le-a categorisit drept poze / clipuri video sterse cu optiunea de recuperare activa. Vei avea optiuni separate pentru poze si fisere video sau audio, inclusiv pentru mesaje sau contacte sterse.

MobiKin 1 4

Si cam asta e tot ceea ce trebuie sa faci pentru a pune in practica si a doua metoda care te ajuta sa recuperezi fisierele sterse de pe telefonul tau. Ambele variante sunt testate si verificate si ambele au corespuns rapid cererilor noastre. Exista si alte metode care te ajuta sa afli cum sa recuperezi poze si clipuri video sterse pe un telefon Android, dar aceste doua metode par cele mai sigure si cele mai bune.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 13 votes
Brand Name
Android
Product Name
Fisiere / Poze / Clipuri