How To

Cum să oprești pe cineva să te adauge in grupuri pe WhatsApp?

Home  »  How To

catmobile

acum 4 ani

Trebuie sa recunosti, funcționalitatea grupului pe WhatsApp a fost si este o idee excelentă, dar reprezintă și o amenințare la adresa securității tale sau a telefonului tau mobile. Asta ca sa nu mai amintesc de faptul ca poate deveni enervanta aceasta situatie in care toata lumea scrie mesaje pe grup, intr-o maniera repetata, chiar atunci cand tu ai ceva foarte important de facut.

Problema de securitate pare insa cea mai importanta, iar atunci când sunt adăugați la un grup, ceilalți membri ai grupului pe care poate nu-i cunoașteți pot vedea de asemenea numărul dvs. de telefon. Exista totusi o solutie prin care poti bloca aceasta situatie. Invata astazi cum sa oprești pe cineva să te adauge in grupuri pe WhatsApp.

Cum sa oprești pe cineva să te adauge in grupuri pe WhatsApp?

Aplicatia de mesagerie WhatsApp, detinuta acum de catre cei de la Facebook, este probabil cea mai populara aplicatie pentru mesaje din lume. Lansata in 2009 de fosti angajati ai celor de la Yahoo, care au inteles perfect puterea pietei de aplicatii la acea vreme, aceasta a devenit rapid una dintre aplicatiile cele mai populare din lume. Ei s-au inspirat din notificarea push a celor de la Apple si au dat nastere unei aplicatii de mesagerie instant care folosea internetul. WhatsApp a devenit destul de repede un înlocuitor pentru SMS-urile convenționale, deoarece s-a bazat mai degraba pe internet, mai degrabă decât pe serviciile SMS ale operatorului consumatorilor.

Astazi, WhatsApp face mai mult decât să trimită texte (mesaje). Puteți trimite fotografii, videoclipuri, fișiere, contacte, puteți face apeluri telefonice și apeluri video pe internet! Toate acestea într-o singură aplicație și tot ce are nevoie este numărul tău de mobil și o conexiune la internet! Posibilitatea de a adauga mai multe contacte simultan prin formarea unui grup este, de asemenea, o idee salvatoare, mai ales daca vrei sa transmiti acelasi mesaj către un număr mare de oameni, dovedindu-se foarte utila si in cazurile in care vorbim despre organizare sau management. Funcționalitatea grupului este excelentă, dar reprezintă și o amenințare la adresa securității. Asa ca, te invatam astazi cum sa oprești pe cineva să te adauge in grupuri pe WhatsApp.

Când sunt adăugați la un grup, ceilalți membri ai grupului pe care poate nu-i cunoașteți pot vedea de asemenea numărul dvs. de telefon. De asemenea, puteți fi adăugat la un grup care nu are tocmai cele mai bune intentii. WhatsApp, pentru a contracara aceste probleme, vă oferă o opțiune de a vă restricționa să fiți adăugat la un grup fără permisiunea dvs. Iată cum puteți face acest lucru si iata cum sa oprești pe cineva să te adauge in grupuri pe WhatsApp:

Pasul 1:
Din ecranul de pornire al WhatsApp, selectati pictograma „trei puncte” din coltul dreapta sus, de langa pictograma de cautare

Pasul 2:
Alege optiunea „settings”. Aceasta iti va arata toate setarile

Pasul 3:
Din optiunea „settings” mergi la sectiunea „Account”. Aceasta iti va arata toate setarile legate de contul tau de Whatsapp

Pasul 4:
Selecteaza optiunea Privacy

Pasul 5:
Selecteaza optiunea „Groups”. Aici veți găsi setările cu privire la cine vă poate adăuga la grupuri. „Toată lumea” permite oricui care are numărul tău de telefon să te adauge într-un grup, „Persoanele mele de contact” va permite doar persoanelor din agenda dvs. să vă adauge la grupuri. „Contactul meu cu excepția” vă permite să excludeți persoane din agenda dvs. de adrese care nu vă pot adăuga la grupuri.

Pasul 6:
Selectați „contactele mele” sau „contactele mele, cu excepția”. Acum doar contactele dvs. vă pot adăuga la grupuri. Persoanele necunoscute și persoanele de contact pe care le-ați exclus nu vor putea să facă acest lucru. Dacă încearcă să vă adauge într-un grup, veți primi o invitație pe care o puteți accepta sau refuza. Dacă doriți ca nimeni să nu vă adauge în niciun grup, trebuie doar să selectați pictograma „selectați toate” de lângă pictograma de căutare din setarea „Contacte mele, cu excepția ..”.

Cam asta este tot. Azi ai invatat Cum să oprești pe cineva să te adauge in grupuri pe WhatsApp. Cu setările grupului actualizate, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca veti fi adăugat la grupuri aleatorii fără permisiunea dvs.