How To

Cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019

Home  »  How To

catmobile

acum 5 ani

Cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019 >> Dacă privim în jur, vom constata că smartphone-urile au dominat complet zona telecomunicațiilor. Deși smartphone-urile sunt destinate comunicării, acum ele sunt folosite pentru o varietate de scopuri. În zilele noastre, există o mulțime de aplicații de mesagerie instant disponibile in magazinele de aplicații iOS, care oferă utilizatorilor opțiuni de comunicare gratuite și ușoare.

Cu toate acestea, majoritatea aplicațiilor de mesagerie instant se bazează pe contactele salvate pe dispozitiv. Persoanele de contact care sunt stocate pe dispozitivul nostru joacă de fapt un rol important și este de recomandat, întotdeauna, sa ai o copie de rezervă corect stocata a contactelor tale. Copiile de rezervă de contact (sau backup-ul) pot fi utile în caz de furt de date, furt de telefon sau amenințări la adresa securității. Întrucât până la urmă, contactele sunt in sine cele care contează cel mai mult, iti vom arata astazi cateva metode excelente din care vei afla cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019

Cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019

Există o mulțime de moduri prin care aflii cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019. Dar, am enumerat pentru tine, doar principalele două metode care sunt de altfel, cel mai ușor de utilizat și cele mai simple. Așadar, haideți să explorăm cele două cele mai bune metode de backup la contactele tale de pe iPhone. Pregateste-te sa aflii cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019.

1. Prin intermediul iCloud

iCloud este unul dintre cele mai bune servicii pentru backup si stocare furnizate de Apple. Datorita lui aflam acum care este prima metoda care te invata cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019 . Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre iCloud este că stochează în siguranță datele utilizatorilor în spațiul de stocare special destinat, pentru a face toate datele accesibile pe mai multe dispozitive conectate cu același ID Apple. Așadar, în această metodă, vom folosi iCloud pentru backup la contacte pe telefoanele iPhone in 2019

Pasul 1: mergi la sectiunea Settings si apasa optiunea iCloud

Pasul 2: Sub optiunea iClud, trebuie sa verifici contul iCloud si sa bifezi optiunea Contacte

Pasul 3: acum merg pana la Storage & Backup, urmatoarea optiune pe care trebuie sa o iei in calcul

Pasul 4: Comutați butonul iCloud Backup pentru a porni și apoi operatiunea si apăsați pe opțiunea „Back up Now”.

Asta e tot ceea ce trebuie sa faci! Acum ai terminat, iar iCloud iti face backup automat la toate contactele din telefon prin serviciile iCloud.

2. Prin intermediul Dr. Fone

Dr.fone – Backup & Restore este una dintre cele mai bune aplicații de backup și restaurare disponibile pentru dispozitivul iOS. Cu toate acestea, Dr.fone – Backup & Restore se bazează pe computer pentru a face backup fișierelor de pe un telefon iPhone. Să vedem cum se folosește Dr.fone – Backup & Restore pentru backup-ul contactelor de pe iPhone

Pasul 1: Pentru inceput va trebui sa instalati aplicatia Dr. Fone – Backup & Restore pe computerul dumneavoastra. Conectati-va apoi computerul la telefonul dumneavoastra iPhone.

Pasul 2: Lanseaza aplicatia Dr Fone – Backup & Restore pe PC-ul tau, apoi selecteaza optiunea „Backup & Restore”

Pasul 3: In urmatoarea pagina va trebuie sa selectati optiunea „Contacts” sau „Contacte” si sa apasati pe butonul de Backup

Pasul 4: Asteptati cateva minute pana cand Dr. Fone – Backup & Restore completeaza efectuarea procesului

Așa ați terminat! Dr.fone – Backup & Restore vă va oferi backup-ul de contact în format .vcard, .vsv sau .html. Stocați backup-ul de contact oriunde pe computer pentru o utilizare ulterioară.

Așadar, acum ai aflat cum sa faci backup la contacte pe iPhone 2019. Prin urmare, acestea sunt cele două cele mai bune metode de backup a contactelor pe iPhone. Dacă aveți alte îndoieli legate de acest lucru, informați-ne în caseta de comentarii de mai jos. Sper că acest articol te-a ajutat, împărtășește-l și prietenilor tăi. Totodata, poti verifica oferta de huse iPhone de pe CatMobile pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri si oferte.