How To

HOW TO | Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018

Home  »  How To

catmobile

acum 5 ani

Afla din acest articol cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018. Asa cum stim cu totii, Instagram creste pe zi ce trece. Este de altfel platforma social – media cu cea mai mare crestere in ultimii doi ani de zile. Aplicatia permite share-uirea de poze si filmulete video, dar nu ofera optiunea de download. Vom incerca sa-ti explicam astazi cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018. Daca vrei sa aflii mai multe despre aceasta aplicatie, avem si alte cateva articole interesante pentru tine. De de pe blogul nostru afli ce este IGTV si tot aici ai tot ceea ce trebuie sa stii despre cum cresti numarul de like-uri si de followers pe Instagram.

Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018: pentru inceput, cateva date statistice

Serviciul online de photo si video sharing, Instagram, a fost infiintat in octombrie 2010. Instagram a fost fondata initial de catre Kevin Systrom si Mike Krieger, dar a fost preluata in 2012 de catre Facebook pentru o suma de aproximativ 1 miliard de dolari. Pasii importanti facuti spre evolutie de acest serviciu online au inceput in primul an sub egida companiei infiintate de Mark Zuckerberg, cand Instagram a inregistrat o crestere de 23%, cu 20% mai importanta decat cresterea Facebook din acel an.

In 2012, in momentul in care Facebook a devenit proprietarul serviciului de photo si video sharing, Instagram avea 100 de milioane de utilizatori. In prezent, conform site-ului omnicoreagency.com, aplicatia aduna peste 1 miliard de utilizatori, are peste 500 de milioane de utilizatori zilnici si peste 400 de milioane care posteaza Instastories.

Peste 4 miliarde de like-uri se dau zilnic pe platforma social media si aproximativ 50 de miliarde de fotografii au fost postate pana in prezent. De asemenea peste 100 de milioane de clipuri video si poze sunt urcate zilnic in acest moment pe Instagram. Cu toate acestea, aplicatia nu are buton de download, astfel ca, firesc, se naste intrebarea cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018? Incercam sa te ajutam, in cele ce urmeaza.

Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018

Instagram creste intr-un ritm ametitor si, pare sa devina tot mai popular si in tara noastra. Foarte multa lume isi pune multe intrebari legate de functionalitatea aplicatiei, dar din cate am observat, multi se intreaba cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018. Am gasit cateva metode care explica acest proces, cu toate ca nu il recomandam.

Pana la urma, unul dintre avantajele pe care le ofera Instagram fata de alte aplicatii social media este chiar acest pas in plus spre intimitate, iar lipsa butonului de download este un atu important. Cei care tin la intimitatea lor si cred ca pozele sau clipurile lor video pot fi usor descarcate de persoane nedorite ar trebui sa aiba grija cu cine se „imprietentesc” pe Instagram si, eventual, sa-si tina contul privat. Pentru ca mai apoi sa accepte cereri de „urmarire” doar de la persoanele cunoscute.

Foloseste instagramul pe Telefonul mobil Apple iPhone XS, 64GB, Space Grey si nu pierde nimic din ceea ce posteaza prietenii tai.

Revenind la esential, cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018? Aflam imediat. Iata ce poti face!

Pe piata exista cateva aplicatii care te ajuta sa faci asta. Evident, unele dintre aceste aplicatii sunt mai bune decat altele. Cele pe care noi le-am considerat adecvate, le vei gasi in lista de mai jos.

Asadar: cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018? Raspunsul este: folosind una dintre aceste aplicatii de mai jos. Mentionez ca aceste aplicatii au fost testate doar pe device-uri cu sistem de operare Android.

1. Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018? –> Foloseste Instagetter

iGetter este o aplicatie care te ajuta sa descarci poze si filmulete de pe instagram, de pe un profil PUBLIC, intr-un ritm rapid si usor. Pentru asta, trebuie mai intai sa descarci aplicatia si sa o instalezi pe device-ul tau Android.

Apoi, deschide aplicatia instagram si deschide poza sau clipul video pe care vrei sa-l descarci. Acum va trebui sa copiezi acel cod URL al pozei sau clipului, iar pentru asta, apasa pe acel buton din trei puncte. Deschide Instagetter si copiaza acel cod! Aplicatia o sa verifice imediat daca acel cod este bun. Cand a terminat de scanat, apasa „download” si gata. Ai aflat prima metoda care iti raspunde la intrebarea cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018.

2. Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018 –> Foloseste InstaSave

Si InstaSave iti permite sa descarci poze sau clipuri video de pe Instagram. Aici va trebui, dupa ce descarci aplicatia cu pricina, sa te loghezi cu al tau cont de Instagram. Apoi, cauti exact poza sau clipul video (filmuletul) pe care vrei sa-l descarci si ulterior apesi „save button”, un buton pe care il vei gasi undeva in partea din dreapta sus.

Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018 - InstaSave

Cam asta e tot. InstaSave e metoda cea mai simpla de descarcare a pozelor sau clipurilor video de pe Instagram. Dureaza practic, doar atat cat sa te loghezi cu datele tale pe Instagram. Restul e o simpla formalitate.

3. Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018? –> Foloseste Easy Downloader

Ei bine, avem si alte metode la fel de usoare pentru descarcarea imaginilor sau filmuletelor video de pe instagram. Easy Downloader este o alta metoda facila si la indemana oricui.

 

Pentru inceput, va trebui sa instalezi ambele aplicatii: atat Instagram cat si Easy Downloader. Deschide aplicatia ED si intra in modul „Download” (Download mode trebuie bifat). Minimizeaza aplicatia si deschide Instagram la profilul de unde doresti sa salvezi o poza sau un clip video.

 

 

Apasa din nou pe cele trei puncte, apoi copiaza URL-ul („Copy Share URL”). In notificari vei observa ca ai primit mesajul „download complete”. Imaginea sau clipul video se salveaza direct in device-ul tau Android. Nimic mai simplu.

4. Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018? –> Foloseste GB Instagram

Aceasta este una dintre cele mai bune aplicatii dedicate Instagram pe care o poti instala pe un device cu sistem de operare Android. Pentru inceput, descarca si instaleaza GB Instagram pe smartphone-ul sau tableta ta Android. Odata ce ai facut-o, activeaza Unknown Sources.

Mergi apoi la Settings>Security>Unknown Sources. Instaleaza GB Instagram APK si logheaza-te cu contul tau de Instagram. Si…cam asta e. De aici incolo poti salva usor clipuri sau imagini de pe reteaua Instagram.

5. Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018? –> Foloseste FastSave

Daca doresti o aplicatie care sa existe si in Google Play Store si care sa se bucure de review-uri foarte bune, ei bine aceasta este FastSave. Aceasta aplicatie este capabila de asemenea sa-ti salveze pozele preferate sau clipurile video dorite pe device-ul tau Android. Iata ce trebuie sa faci.

Pentru inceput, descarca aplicatia FastSave din Google Play Store. Deschide-o si accepta „permisiunile” pe care ti le solicita. Bifeaza FastSave Service si apasa apoi „Open Instagram”.

De aici incolo, aplicatia deschide aplicatia Instagram. Gaseste imaginea sau clipul video pe care vrei sa-l salvezi si apasa pe aceleasi trei puncte din meniu. Selecteaza „copy link” si, pentru ca FastSave ruleaza in background, practic iti va descarca imaginea automat.

Cam asta e tot. Acestea sunt cele mai bune metode pe care le-am gasit eu pentru descarcare imagini si clipuri video de pe Instagram. Daca ai si alte solutii, te astept in rubrica de comentarii a acestui articol si, cine stie, poate il updatam impreuna.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Instagram
Product Name
Cum descarci poze si clipuri pe Instagram in 2018