How To

Cum descarci muzica de pe YouTube gratis

Home  »  How To

catmobile

acum 6 ani

Folosind un tool gratuit, iti aratam cum descarci muzica de pe YouTube. Dupa ce vei parcurge acest articol vei putea sa descarci tot ceea ce doreste de pe cea mai cunoscuta si importanta platforma de video streaming din lume si apoi vei putea pune continutul pe telefonul tau mobil. Ramai alaturi de noi.

Cum descarci muzica de pe YouTube pe desktop si apoi pe telefon

Anul trecut, ti-am arata cum sa asculti muzica youtube cu ecranul stins, intr-un articol care s-a bucurat de un succes neasteptat. Vom incerca acum sa-ti aratam cum poti sa downloadezi orice continut doresti de pe YouTube pentru a putea ulterior sa-l asculti pe telefonul tau mobil.

Dupa cum stiti, abonamentele care permit astfel de detalii sunt destul de scumpe si chiar daca poti asculta muzica pe YouTube atunci cand esti conectat la internet, banuiesc sincer ca acest amanunt nu te multumeste mereu. Si am curajul sa anticipez si de ce 🙂

Se intampla probabil ca din pricina instabilitatii unei conexiuni de date, YouTube-ul sa nu functioneze asa cum ti-ai dori. Si, oricata rabdare ai avea, devine agasant acel moment in care ruleaza in casti melodia ta preferata, iar internet-ul mobil nu-ti permite sa te bucuri la maxim de ea. Avem o solutie pentru asta.

Nu-ti recomandam sa incerci sa faci download muzica de pe youtube prin metodele incorecte si ilegale disponibile pe internet, care incalca politica serviciului de video si audio streaming. Nu suntem de acord cu asta si nu sustinem un astfel de comportament. Iti vom arata in schimb, o cale mult mai sigura. Si cu siguranta, corecta.

Daca tot ai acum muzica ta prefereata descarcata, este si pacat sa nu o asculti pe Casti audio Bose 700, Wireless, Noise cancelling, Argintiu.

Descarcare muzica Youtube gratuit

Pentru a afla cum descarci muzica de pe YouTube ai ajuns in locul potrivit. Nu e deloc dificil, chiar daca-ti solicita putin atentia. Si uneori, poate si rabdarea.

Ai nevoie de un serviciu online care poate fi asimilat cu denumirea clasica convertor YouTube muzica in mp3. Adica de un serviciu care face exact ceea ce-i spune denumirea: transforma orice melodie de pe YouTube in format mp3 dedicat telefonului tau Android.

Intre multele site-uri de acest tip pe care le-am testat, cel mai sigur si mai rapid mi s-a parut convert2mp3. Acesta respecta procedura generala intalnita si pe alte site-uri de acelasi tip, dar cel putin in cazul meu, se misca mult mai repede si functioneaza la timp.

Ce trebuie sa faci? In primul rand sa rasufli usurat: esti la un pas de a afla cum descarci muzica de pe YouTube 🙂 In al doilea rand, sa iti gasesti melodia pe care vrei s-o downloadezi de pe YouTube si sa-i copiezi URL-ul (vezi mai jos). Ai nevoie de el, pentru ca il vei trece in prima casuta dedicata (acel search-bar vizibil – „insert video link URL”).

Cum descarci muzica de pe YouTube (1)

Dupa ce ai facut acest pas, esti la un pas de implinirea misiunii: cum descarci muzica de pe YouTube, devine o formalitate. Vei fi redirectionat catre o pagina in care vei apasa butonul „Download”, adica „descarcare”.

Dureaza maxim 5 secunde pana cand melodia ta va fi descarcata pe laptop-ul sau pc-ul tau in format mp3. Intre timp poti asculta un preview al clipului selectat pentru descarcare in aceeasi pagina. Ai inclusiv optiunea de a salva melodia pe care tocmai ai descarcat-o in Dropbox.

Si cam asta e tot. Ce-ti ramane apoi de facut e sa adaugi melodia descarcata prin acest program pe telefonul tau mobil, pentru a putea sa o asculti oricand, chiar si cand conexiunea mobila te dezavantajeaza.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 6 votes