How To, Stiri

Cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe telefon

Home  »  How To  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Wi-Fi not workingFara indoiala te-ai aflat in aceasta situatie macar o data in viata de cand folosesti un smarphone cu Android. Inevitabil, in acel moment te gandesti  cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe un telefon Android?

Problemele de conexiune in Romania nu sunt deloc rare, iar situatiile in care datele mobile ale telefonului nu functioneaza la parametrii pe care ii asteapta utilizatorul sunt des intalnite. De multe alte ori se intampla sa obosesti in timp ce dai „refresh” paginii web pe care o cauti si…din nou te intrebi  cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul?

Ca sa rezolvi aceasta problema si sa afli totodata raspunsul la aceasta intrebare, citeste ceea ce urmeaza. Pentru ca iti vine sa crezi sau nu, exista o aplicatie prin care poti deschide un website chiar daca esti offline!

 

Cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe telefon

 

Solutia sta in aceasta aplicatie, pe care o poti instala foarte facil, iar rezultatele sunt destul de bune.  Cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe telefon? Urmeaza acesti pasi:

 

  1. Descarca si instaleaza „Offline Browser” gratuit, din Google Play Store.

 

  1. Apasa „Add Symbol” pentru a adauga link-ul dorit

 

  1. Odata ce ai introdus link-ul dorit, da-i un nume si apasa pe butonul download. Sa n-ai dubii totusi ca descarcarea va dura putin.

 

  1. Odata ce descarcarea s-a terminat vei descoperi o pagina web salvata cu titlul pe care l-ai dat tu mai devreme. O sa vezi ca functioneaza, iar daca vrei sa verifici, dezactiveaza datele mobile sau wi-fi-ul si verifica.

 

Aceasta aplicatie este foarte utila in astfel de situatii. Desigur ea te poate ajuta spre exemplu daca stii ca pleci intr-o calatorie cu trenul si stii ca in anumite localitati, semnalul nu te va ajuta sa te conectezi la internet. Folosind aplicatia Offline Browser iti poti descarca mai multe link-uri, chiar link-uri de carti pe care sa le deschizi mai tarziu in incercarea de a ucide timpul care te desparte de destinatie, mai repede.

 

Aplicatia poate fi utila si in cazurile in care stii ca internetul nu te ajuta in metrou, tramvai sau alte zone unde esti convins ca nu vei putea folosi prea des internetul. Acesta este unul dintre cele mai bune raspunsuri la intrebarea cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe telefon. Metoda este testata si verificata.

Summary
Cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe telefon
Article Name
Cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe telefon
Description
Afla cum accesezi un website daca nu-ti merge internetul pe telefon din acest articol care are un caracter strict informativ