Reviews

Cubot R11 telefon de buget cu ecran 18:9 si Android 8.1 Oreo la bord

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Chinezii de la Cubot a anuntat oficial noul sau phablet entry-level, Cubot R11. Este vorba despre un device atractiv din punct de vedere estetic, care beneficiaza de ecran in format 18:9 si de un acumulator detasabil. Avem mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Cubot R11 detalii oficiale

Ecran: Noul phablet al producatorului chinez se bazeaza pe un ecran de tip IPS LCD Full Screen, in format 18:9. Diagonala ecranului este una generoasa (5.5-inch), iar contrastul are o rata de 1300:1. Aspectul si soliditatea sa sunt confirmate de prezenta sticlei curbate 2.5D, in timp ce densitatea pixelilor atinge 293 pixeli per inch. La nivel de luminozitate, ecranul Cubot R11 se incadreaza in parametri optimi: 450 cd/m2. Ecranul Full Screen de pe acest model suporta o rezolutie maxima de 1440 x 720 pixeli, adica un fel de rezolutie HD + asa cum o numesc chinezii.

Cubot R11 (3)

Procesor: Din pacate, la acest capitol, Cubot surprinde neplacut. E drept, foarte probabil, pretul telefonului nu va depasi 100 de dolari, dar parca totusi ne asteptam la ceva mai mult. Compania s-a oprit asupra unui quad-core de la MediaTek , un chipset MT6580 tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Optimizat pentru sectorul entry-level, procesorul nu impresioneaza. El este cuplat cu acceleratorul grafic dual-core, Mali 400 MP2.

Memorie: Cubot R11 se bazeaza pe 2 Gb dedicati memoriei de tip RAM, in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor atinge 16 Gb. Extinderea memoriei native a telefonului este posibila prin intermediul unui card de memorie externa, de tip microSD. Prin urmare, memoria nativa poate ajunge la 64 Gb dupa extindere.

Cubot R11

Dotari foto: Noul phablet Cubot R11 se prezinta la blockstart-uri cu o camera foto duala pe spate si cu un selfie cam atractiv. Camera principala a modelului are lentile 4P si apertua F2.4. Senzorii sai, inseamna o combinatie de 13+2 megapixeli. Intre optiunile importante ale acestui modul se numara flash LED-ul si functia autofocus. Camera secundara, dedicata pasionatilor de selfie-uri si/sau video-calling este plasata in fata si are la bord un senzor de imagine de 8 megapixeli. In plus ea este echipata cu lentile 3P si poate face fixed focus.

Optiuni de conectivitate: Phabletul are din pacate doar conectivitate de nivel 3G. Este dual SIM si se foloseste de tehnologia bluetooth 4.0. Din configuratia sa, nu lipseste GPS-ul cu A-GPS, portul microUSB 2.0 si mufa de casti de 3.5 mm pentru muzica. Acumulatorul este unul detasabil si are o capacitate de 2800 de miliamperi. Pe spatele telefonului este plasat si senzorul de amprente al dispozitivului. Telefonul ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo!

Pareri despre Cubot R11

Acest phablet va putea fi achizitionat pe culori precum albastru, gri si negru. Are o grosime de 8.85 milimetri si o inaltime de 150 de milimetri.

Cubot R11 (2)

Se bucura de un aspect placut, modulul foto de pe spate are un alignement vertical dual, iar senzorul de amprente se pare ca este unul rapid. Marele sale argumente vor fi pretul de achizitie, sistemul de operare si aspectul general. Credem noi ca si cei 2Gb RAM sunt suficienti.

In schimb, Cubot R11 este lipsit de conectivitate 4G si are un procesor destul de putin important pe scara valorica. Multe telefoane care apar in China vor avea preturi usor mai mari, dar vor fi mult mai bine echipate la interior.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot R11