Reviews

Cubot J3 PRO review: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Chinezii scot pe banda rulanta telefoane de buget. Majoritatea sunt directionate spre zona India, acolo unde multi producatori chinezi reusesc cumva sa-si imparta partea leului. Altele, ajung chiar si in Europa, insa foarte multe dintre ele sunt directionate doar spre zona China. Cubot J3 PRO este unul dintre telefoanele noi de buget din aceasta tara, care nu pare insa sa paraseasca granitele Chinei prea curand. Despre phablet-ul cu camera duala pe spate si Android Go la bord, discutam si noi in cele ce urmeaza. Iata-i specificatiile complete:

Cubot J3 PRO 

● 4G Phablet
● 5.5 inch display, 960 x 480 pixels screen , format 18:9
● Android GO
● Procesor: MT6739 Quad-core 1.5GHz
● Memorie: 1GB RAM 16GB ROM Detachable
● Camera: 13.0MP + 2.0MP camera principala si 5.0MP camera frontala
● Sensor: G-sensor control, distance sensor, light sensor, fingerprint recognition
● SIM Card: dual Nano-SIM
● Feature: GPS, AGPS, GLONASS, BDS
● Bluetooth: 4.0

Retele
● 2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900MHz
● 3G: WCDMA 900 / 2100MHz
● 4G: FDD-LTE B1 / 3 / 7 / 8 20

Cubot J3 PRO review: smartphone 4G cu Android Go Edition la bord

Brandul CUBOT este aproape de lansarea unui spectaculos device: Cubot P20, phablet cu aspect 19:9 si breton de tip iPhone. Pana atunci insa, va propunem acest telefon de buget, dual SIM (dual nano sim) si 4G.

Cubot J3 PRO are la bord un procesor MediaTek MTK6739, un quad core tactat la frecventa maxima de 1.5ghz. Nu este un procesor impresionant insa nici nu ne asteptam sa fie. Device-ul are 1GB dedicat memoriei RAM si 16 GB pentru stocarea de date, astfel ca pare destul de limitat la aceste capitole. De remarcat ca vorbim de acelasi procesor ca si in cazul modelului UmiDigi A1 Pro, adica un chipset bazat pe patru nuclee Cortex A53.

Cubot J3 PRO (2)

Ecranul vine cu o rezolutie mediocra, este de tip capacitive si are o diagonala generoasa de 5.5 inch. Asadar, nu putem discuta chiar de un „phablet in toata regula” dar il putem numi „mini phablet”.

Sistem foto este compus din trei camere, doua dintre ele aflandu-se pe spatele modelului Cubot J3 PRO. Aici, gasim doi senzori de imagine (13 si 2 megapixeli), in timp ce pe fata, J3 PRO are 5 megapixeli. Probabil ca utilizatorii ii vor considera utili pentru selfie-uri, atat timp cat nu doresc sa efectueze poze in lumina prea scazuta.

Cel mai atractiv detaliu la modelul Cubot J3 PRO este sistemul de operare, care este unul despre care am discutat destul de des in ultima perioada. Android Go Edition este o versiune de Android Oreo dedicata telefoanelor fara pretentii, care au specificatii modeste.

Intre alte optiuni interesante de pe acest device, amintim GPS (cu A-GPS si GLONASS), tehnologia bluetooth v4.0 si mai ales acumulatorul de 2.800 de miliamperi, despre care producatorul sustine ca va asigura mai mult de o saptamana autonomie in standby.

Cubot J3 PRO

Nu ma pot abtine sa nu remarc pe final aspectul destul de placut al device-ului Finisajele par de calitate, ecranul este imbraca in sticla curbata 2.5D, iar camerele de pe spate sunt aseazate in format vertical.Marginile laterale ale telefonului sunt destul de subtiri in timp ce marginea de sus si de jos sunt aproximativ egale, si (foarte important) nu foarte groase.

Daca esti interesat de modelul Cubot J3 PRO afla ca in acest moment, il poti achizitiona la promotie pe site-ul Gearbest.com pentru suma de 80 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
0 based on 1 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot J3 PRO
Price
$ 80